Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-08-02] AIK - Lech Poznań

Promowane odpowiedzi

Rynek: Match Odds

Moja propozycja: Back AIK

Obecny kurs: 2.30/2.32

Uzasadnienie: Widoczny trend spadkowy na giełdzie, oraz ostre spadki u buków w ostatnich godzinach - pinnek stoi po 2.14, sbobet po 2.12. Na giełdzie wprawdzie teraz trochę pociągnęło w górę, bo było już 2.26/2.28, ale jak widzimy słupki poniżej 250 euro, jednocześnie u buków lekka korekta, bo pinnek miał już 2.08. Tak więc z pojawieniem się nieco większych stawek spadnie trochę nawet bez kolejnych ruchów u buków, a jeżeli jeszcze buki nieco spuszczą, to spokojnie zleci poniżej 2.20.

P.S.

Pinnek podniósł na 2.17, więc warto się ustawić trochę wyżej i obserwować, co się będzie działo - nadal wygląda to na korektę, ewentualnie po wyrzuceniu gdzieś na 2.24 można się trochę poważniej zastanowić. ;)

post-894-0-48431700-1343907422_thumb.jpg

post-894-0-26514200-1343907365_thumb.jpe

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

Tak jak pisałem zabrało 2.32 i potem po kilku nieco większych jednorazowych zakładach poszło w dół aż do 2.22. W międzyczasie pinnek jeszcze trochę podniósł w górę, bo na 2.26, ale tylko chwilowo by później spuścić na 2.18 i wrócić na 2.13. No i teraz mamy spokój - na giełdzie w miarę spokojnie i nieco pustawo, więc pewnie ze dwa, może trzy, ticki jeszcze wróci, więc można próbować łapać.

P.S.

No i Pinnek wrócił na 2.08, sbobet 2.13, 5dimes też już po korekcie stoi na 2.15, więc jeżeli nie wywalą w górę buki, to powinno spaść gdzieś na 2.18, bo aktualnie stoi 2.26/2.28. ;)

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

Bardzo ładnie przewidziany rynek, gratki ;) Takie trochę off topic, ale jak już pisałem na shoutboxie, ja nie wiem jak Ci oddsmakerzy ostatnio te kursy wystawiają około 2,2 na Śląsk, wczoraj podobnie na AIK... Idealne do backowania i do layowania, tylko, że pod gambling :D W następnym sezonie już nie odpuszczę takich okazji, jak dalej będą takie promocje...

Odnośnik do posta