Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Co myslicie o:

Benfica-Aston Villa 1 @1,86

Benfica wczoraj wygrala z Feyenoordem 4:1.

W tym momencie mamy 70min meczu Aston Villa - Feyenoord i wynik 1:1

Zobaczymy jak sie skonczy ten mecz ale mysle ze Benfica bedzie znaczacym faworytem i kilka tickow pewnie spadnie

Odnośnik do posta

No nie wiem jak z tą benfika będzie, mecz meczowi nierówny, a ostatecznie Aston Villa wygrała 3:1.

Ja zobaczyłem teraz że kurs na Lech z Jagiellonią jest 2,24 wydaje mi się że jest trochę za wysoki, u innych buków waha się w granicach 1,9/1,95... a co wy o tym myślicie koledzy?

Odnośnik do posta

Ja na dziś pograłem przeciwko Sparcie Praga po 2,16. W środe grają rewanż w LM i raczej nie wystawią pierwszego składu. Kurs na przeciwników od 2 dni spada więc trend powinien sie utrzymać. Bede sprzedawał powyżej 2,2

Odnośnik do posta

Jeśli moge sie wtracic, to według mnie z tego co zauwazyłem duza roznica miedzy kursami u buka a betfair nie gwarantuje spadku, ruchy kursow u buka tak, i roznica jedynie wtedy jesli ten kurs nie spadnie na betfair, przy mało płynnym rynku dzieje sie to wolniej przy wiekszej ilosci gotowki rynek reaguje szybciej. Ale i na tym mozna zarobic.

Mysle ze dzisiejszy wynik meczu Sparty nie bedzie obojetny dla kursow meczu pucharowego z Lechem..

Odnośnik do posta
na jakich rynkach siedzicie? tak snuję się z jednego na drugi, przeglądam, patrze, ale tak na prawdę nic ciekawego znaleźć nie można ...

Azarenka - Sharapova :)

kursy leca na azarenke :)

Odnośnik do posta

ja próbuję coś ugrać na CS ale płynność koszmarna, ani jeden zakład nie przyjęty więc sobie raczej nie pohandluję

próbuję załapać się na CS 3:0 w meczu Arsenal - Celtic po 10,5 i 11 ale nic nie przyjeło...

Odnośnik do posta

no właśnie z tą płynnością najgorzej, jest kilka ciekawych rynkow, ale co z tego jak później będzie problem z odsprzedaniem, więc lepiej odpuścić.

Ja obecnie zakupiłem Lecha, myślę, że kursy na obecnym poziomie nie podskoczą już a wręcz przeciwnie - zaczną spadać, może uda się ugrać kilka tickow.

Odnośnik do posta

Bardzo ładny swing na sparcie od 2,16 do 2,5 :-D

Widzę, że Benfica też zaczyna lecieć, a juz miałem pewne obawy przy 1,95 - dobry typ ruchman

Na dziś planuje urwać jeszcze jakieś ticki na Brann Bergen...

Odnośnik do posta