Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-08-04] IO Pływanie - 50m st. dowolnym kobiet

Promowane odpowiedzi

Rynek: Złoty medal - zwycięzca

Moja propozycja: Lay Kromowidjojo & Back Herasimenia

Obecny kurs: 1.34/1.35 & 17/29

Uzasadnienie: W półfinale popłynęła niezwykle mocno, ale zapasu by się jeszcze poprawić brak, a dystans jest baaaardzo krótki, jak to mówią nie wiele widać - bicie piany. ;) Wczoraj sensacyjnie wygrał Francuz Manadou, brat słynnej Laure, który był raczej stawiany w roli underdoga, gdzieś ok. 6 miejsca, jak nie niżej, znaczy chyba niżej, ale już nie pamiętam. Tutaj po wspomnianym półfinale poszło w dół gdzieś do 1.25, ale to takie typowe czyszczenie i teraz widzimy ewidentny trend wzrostowy. Wprawdzie poszedł tam jeden słupek blisko 3k, który chwilowo odwrócił tą tendencję, ale potem kilka mniejszych i jedziemy w drugą stronę. Teraz obroty mniejsze i specjalnie nic się nie dzieje, ale jeszcze parę godzin do finału i przynajmniej od mniej więcej 18 powinno być nieco więcej ruchu. Jednak trzeba uważać ze stawką, przynajmniej na razie, póki widać luki. Powinno wpaść parę ticków. Jednocześnie warto ustawić się odpowiednio na Białorusince, który zdobyła srebro tuż za Holenderką na 100m, bo kurs "stoi" trochę wyżej jak półfinałem, co jest dla mnie nieco dziwne, gdyż reprezentantka naszych wschodnich sąsiadów zdaje się być równie groźną rywalką, co Veldhuis czy Halsall. Tutaj dobrze by było wystawić kurs gdzieś na poziomie 25-27 i w przypadku przyjęcia, istnieje duże prawdopodobieństwo oddania za 17-19 - od razu wystawiamy kontrę. Ja już sobie zgreenowałem ten rynek przed półfinałem w dokładnie taki sposób na Białorusince, oraz też biorąc wyżej Holenderką, a oddając niżej - przeciwieństwo tego, co tu polecam, ale robiłem to odpowiednio wcześnie, bo gdzieś na dwie godziny przed półfinałem wywindowali kurs na ponad 2. Teraz tylko polecam to co wyżej, a sam nie wchodzę, gdyż za niespełna godzinę wychodzę i nie będę mógł kontrolować. Jednocześnie jeżeli ktoś by za drobne został z zakładem na Białorusinkę, to może sobie parę euro po takim wysokim kursie zostawić, gdyż jest to bez dwóch zdań value - ja lwią część zysku sobie zostawiłem jako freebeta. Jeżeli ktoś myśli, że szkoda czasu na takie zabawy, to niech sobie wystawi chociaż symboliczne 2e, bo jest pewien potencjał w takiej taktyce - już parę rynków pływania udało mi się w ten sposób zazielenić. :D

post-894-0-26285000-1344089911_thumb.jpe

post-894-0-53903000-1344090278_thumb.jpe

P.S.

Finał o godzinie 20:30 naszego czasu i tutaj mam prośbę - mógłby ktoś wrzucić wykresy obu zawodniczek do tematu, tak kilka, albo nawet kilkanaście minut przed? ;)

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta