Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Typ na środę dopiero, ale wydaje mi się że warty uwagi:

Red Bull Salzburg - Omonia Nicosia 1 @ 1,78

Moim zdaniem kurs zdecydowanie za wysoki patrząc tylko okiem zwykłego typera. Myślę że kurs do środe powinien spaść. A co wy o tym myślicie?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

I właśnie to mnie rozbawia, jak można ładować kasę w rynek nie mając pojęcia, czy kurs spadnie? "Okiem zwykłego typera", nie chce Cię urazić ale to jest zerowy argument. I szkoda twoich pieniędzy(chodź nie mówię, że kurs nie spadnie), to wchodzenie "w ciemno" jest ogromnym błędem.

P.S. Kurs w betfair wyższy w stosunku do bukmacherów, nie zawsze oznacza spadku.

Odnośnik do posta

Według mnie spadków możemy się spodziewać na rynku CS 0-0 w meczu Lech - Sparta. Prażanie przyjadą do Poznania przede wszystkim po to, aby nie stracić bramki. A i Kolejorz za bardzo nie ma kim postraszyć z przodu.

Mam zamiar na bieżąco monitorować rynek. Póki co obroty mierne, bo mecz dopiero w środę. Osobiście ustawiłem się w kolejce @10.5, ale jeżeli rynek tej kwoty nie przyjmie i zacznie spadać, to wejdę po niższym kursie. Myślę, że tuż przed meczem zobaczymy tu coś na poziomie 9.40 - 9.60, a może nawet i niżej.

Odnośnik do posta
I właśnie to mnie rozbawia, jak można ładować kasę w rynek nie mając pojęcia, czy kurs spadnie? "Okiem zwykłego typera", nie chce Cię urazić ale to jest zerowy argument. I szkoda twoich pieniędzy(chodź nie mówię, że kurs nie spadnie), to wchodzenie "w ciemno" jest ogromnym błędem.

P.S. Kurs w betfair wyższy w stosunku do bukmacherów, nie zawsze oznacza spadku.

Skoro ty inwestujesz w rynki na których kurs na twój typ zawsze spada to zamieszczaj je na tym forum częściej jeśli masz taką wiedzę. Moim zdaniem granie na Salzburg nie jest wchodzeniem w ciemno, kurs 1,78 jaki jest na betfair to prezent dla zwykłych typerów. Po pierwszym meczu spodziewałem się kursu w granicach 1,4/1,5 na Salzburg.

P.S. Większość kursów na betfair jest większa niż u innych buków i zdaję sobie sprawę że kursy nie zawsze spadają, mimo to sądzę że kurs na Salzburg jest za wysoki. Miałem o tym napisać w temacie "Zawyżone kursy", ale widzę że tam się nie za wiele dzieje dlatego napisałem tutaj.

Odnośnik do posta

@ Szewa

Też śledze wynik 0-0 u poznaniaków i własnie pojawiła się tam kwota 1300e - prawdę mówiąc, gdybym miał pewnośc że będzie dostateczna płynność na rynku to chapsnąłbym część tej kwoty. Póki co posłusznie stoje w kolejce po 10,5 ale jak zobacze, że ta "ściana" znika to pewnie sam się przyłącze do trendu:)

Dyskusja o powiązaniach BF i buków azjatyckich przeniesiono do działu Betfair.

Odnośnik do posta

Ja wziąłem Braunshweig...patrze spada wszędzie to sie zainteresuje, ustawiłem się po 1,94 gdy handlowali po 1,91...chwila moment a tu skupione wszystko i kurs 1,95 wybili go trochę akurat ja to kupiłem, trochę pechowo nie ma to jak kupić w odpowiednim momencie :-), będę próbował dokupić to wyżej jeśli się uda...

Odnośnik do posta

Ja tez dzis na Braunshweig traduje z tym ze rano kupiłem za 1.98 i over za 1.84, przedałem gdy widziałem ze trend sie odwrocił i kupiłem lay po 1.93 ktorego zaraz odsprzedam, poczekam chwile co sie bedzie działo ale narazie w miejscu stoi kurs

Odnośnik do posta

Sorry, to tak odruchowo nawet o tym nie pomyślałem pisząc o tym...tokarz, widzę że zrobiłeś eleganckie transakcje....ja się trochę władowałem cholerka...może to chwilowa górka,

Odnośnik do posta

Ponabierałem tego jeszcze po 1,97 i 1,98 co z tego jak PS trzyma 1,96 ta giełda się "słucha" buków jak pies Pana...irytuje mnie to czasami...potrafi przez pół godziny nic nie drgnąć a wystarczy że buki zmienią kurs i już nagle się coś dzieje...

Odnośnik do posta

Próbuje oddać z niewielką stratą niestety...u niektórych buków już po 2,00 wystawiali więc narazie kiszka...

idę sobie potrenować na wyścigach konnych...

no nie no jak pech to pech wziąłem to urosło, oddałem to spadło...Kuuuuu...wa

Odnośnik do posta

No i lawina ruszyła. Ja złapałem CS 0-0 w meczu Lecha po 10.5 oraz 9.80 - teraz czekam w kolejce do sprzedaży tego wszystkiego po 9.40. W międzyczasie dalej będę obserwował rynek, bo może uda się jeszcze poscalpować.

Odnośnik do posta

@ 10.5 to tam Szewa chyba zbyt dużo nie kupiłeś ;-)

ja wyczyściłem to co było do kupienia po 10, 40 % poszło już @ 9.8 a z resztą jestem ustawiony @ 9.4

na 0:0 trochę zielono będzie, wiec myśle czy nie wejść na live na 10-20 minut (przy innych CS zostawiajac symboliczny zysk)

jest sens takie coś kontrować overem 4.5 ?? chyba może być kiepsko z płynnoscia na takim rynku przy takim meczu

Odnośnik do posta