Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja skupuje U2,5 na Lechu i na Zenit - Unirea. Oba wydaja mi sie zawyzone i licze na kilka tickow. Ale na underach sie w sumie za bardzo nie znam. Dopiero testuje te rynki (razem z CS, a dokladnie AU), bo glownie handluje na MO.

Odnośnik do posta

Kurs na Salzburg dzisiaj już 1,67, to informacja dla jednego kolegi, który opiera się tylko na "informacjach" i wyśmiewa innych. Ci którzy kupili backa jeszcze wczoraj (1,75) mogli trochę zarobić ;)

Odnośnik do posta

Na dziś oprócz rzeczonego już Lecha zainteresowały mnie 3 inne spotkania

1. HJK - Partizan CS 0-0 Zauważyłem trend spadkowy na underze 2,5 i 1,5 co korzystnie wpływa na mój rynek. Zakupiłem po 12,0 i licze na spadek do 10,5.

2. Zenit - Unirea. Pierwszy mecz zakonczony 0-0 co przy spadku kursu na gospodarzy dobrze wroży wynikom CS 1-0 i 2-0. Stoje w kolejce po ten drugi na 6,2 i pierwszy na 7,0

3. Salzburg - Omonia. Tutaj podobna sytuacja jak wyżej, aczkolwiek z racji wyzszego kursu na rynku MO wybieram opcje 1-0 po kursie 7,0

Odnośnik do posta

Nie wiem czy można odgrzewać ten temat następnego dnia, ale nie chce zakładać nowego tematu.

Do jakiekiego poziomu spadnie jeszcze kurs na Salzburg?

I mam jeszcze jedno pytanie, jestem bardzo poczatkujący i nie wiem czy dobrze stawkuje. Gram za bardzo małe pieniądze bo sie tylko ucze.

Wczoraj kupiłem 1,75 na Salzburg za 9 i ustawiłem się w kolejce po lay na 1,63 (1,64 daje mi zysk 1 centa) wygrana wynosi 10 E a zobowiązanie 6,30.

No i nie wiem czy dobrze stawkuje bo przecież żebym zarobił to kurs musiał spaść aż o 11 tcków

post-268-1306395685,01_thumb.png

Odnośnik do posta

Witaj Homik byłem,jestem obecny we wszystkich wspomnianych przez ciebie rynkach,z meczu HJK-Partizan już co prawda wyszedłem ale tam wynik 0:0 zakupiłem po 13,5 gram z reguły na 1-2ticki zysku i przenoszę sie na następny rynek.

Odnośnik do posta
Nie wiem czy można odgrzewać ten temat następnego dnia, ale nie chce zakładać nowego tematu.

Do jakiekiego poziomu spadnie jeszcze kurs na Salzburg?

I mam jeszcze jedno pytanie, jestem bardzo poczatkujący i nie wiem czy dobrze stawkuje. Gram za bardzo małe pieniądze bo sie tylko ucze.

Wczoraj kupiłem 1,75 na Salzburg za 9 i ustawiłem się w kolejce po lay na 1,63 (1,64 daje mi zysk 1 centa) wygrana wynosi 10 E a zobowiązanie 6,30.

No i nie wiem czy dobrze stawkuje bo przecież żebym zarobił to kurs musiał spaść aż o 11 tcków

Wojteksg, na początku radzę poczytać blogi naszych forumowiczów, praktycznie każdy notuje tam zyski. Poczytaj i zobacz jak grają inni.

Odnośnik do posta

No czytam, od paru dni już wszystko przeczytałem, ale blogów w których rzeczywiście ludzie grają przed meczem tylko jest nie wiele. Najwięcej o tym jest właśnie w tych tematach.

I tutaj sobie czytam o tym że można zarobić już na 2,3 tickach, a ja nie zarabiam nawet na 10.

Oczywiście teraz nie o zarobek mi chodzi a o nauke.

Odnośnik do posta
No czytam, od paru dni już wszystko przeczytałem, ale blogów w których rzeczywiście ludzie grają przed meczem tylko jest nie wiele. Najwięcej o tym jest właśnie w tych tematach.

I tutaj sobie czytam o tym że można zarobić już na 2,3 tickach, a ja nie zarabiam nawet na 10.

Oczywiście teraz nie o zarobek mi chodzi a o nauke.

Uważam, że na początku powinneś łapać sobie po 1 ticku, nie wiecej. Trochę nie rozumiem tego

można zarobić już na 2,3 tickach, a ja nie zarabiam nawet na 10

Cięzko złapać 10 tickowe spadki/awanse. Analizuj mecze i łap sobie po jednym ticku. Tak poczujesz o co tu tak na prawdę chodzi.

Mam nadzieję, że interesujesz się sportem i czasami będziesz w stanie przewidzieć, że kursy na daną drużynę zaczną spadać wtedy możesz złapać więcej niż wspomniany jeden tick.

Odnośnik do posta

Po tym co napisałeś to widzę że mam duży problem.

Bo też sie chyba trochę nie zrozumieliśmy.

Nie wiem czy dobre miejsce do zmieniania kierunku dyskusji tematu.

Chodzi mi o to że kupiłem kurs na salsburg za 1,75 kurs już spadł do 1,65 a ja nadal byłbym na minusie gdybym tak sprzedał, więc co robie zle? i jak to porawić.

Odnośnik do posta

Nie bylbys na minusie, cos zle stawkujesz, musisz sie cyferkami po przecinku i dac 9.xx, jesli nie uzywasz zadnego softu to musisz to robic recznie.

"Zysk" oczywiscie bedzie rzedu kilku/-nastu eurocentow przy stawce 9euro

Odnośnik do posta

Kolego wojteksg jezeli kupiles Salzburg za 9e po 1,75 a srzedaz za 1,63 to twoj zysk na Salzburgu wyniezie 1,08e Aby zrobic green'a dzielisz ta wygrana przez kurs lay'a i to co otrzymasz stawiasz na lay.

Czyli:

BACK @1,75 9e

LAY @1,63 9e

Obliczenie wygranej:

1,75-1,63=0,12

0,12*9e=1,08e

green:

1,08e/1.63=0,66e

0,66e musisz jeszcze postawic na lay'a Czyli lacznie 9,66e

Mysle ze dla poczatkujacego takie rozpisanie wiele pomaga.

Odnośnik do posta

Dzięki za pomoc.

Narazie nie uzywam żadnego programu, ale ma zainstalowanego na windowsie geeks toy, wygląda dość skomplikowanie ale nie przeraża. Na maca nie ma żadnego softu?

A tutaj screen jak zakończyłem handlowanie Salzburgiem.

Jakieś rady co do tego?

post-268-1306395685,55_thumb.png

Odnośnik do posta

Kurcze dobry był ten typ Salzburga...johny35 polecał to już dwa dni temu po 1,78...ładny spadek....

Celtic wzięty po 1,91 i 1,94...zobaczymy co z tego będzie, narazie widać że ktoś to trzyma ewidentnie i się przesuwa do góry...teraz trzeba czekać...oby jakiejś kupy z tego nie było...

Odnośnik do posta

Wojteksg ja do handlu przedmeczowego nie używam żadnego softu bo przy tym nie jest tak naprawdę potrzebny a do obliczenia ile masz skontrować wystarczy że zaznaczysz opcje na betfair"what if" po polsku to będzie chyba "a co jeśli"wtedy dowolnie wpisujesz stawkę można tak się bawić bez żadnego skutku aż do momentu gdy znajdziesz odpwiednią kwotę i zatwierdzisz zakład.

Polecam uwadze mecz Zilina-Litex wynik 0:0 ,brak wyraznego faworyta under ma tendencję spadkową a kurs wciąż można brać po 11 chociaż płynność niezaduża.

Odnośnik do posta

na maca jest chyba tylko jeden program, ale mocno skomplikowany, jakoś sie do niego nie przekonałem.

jeśli geeks przeraza to moze bet angel basic jest free a troche prostszy

nie mniej przy graniu pre-game sama przegladarka tez daje rade

pozdr.

Odnośnik do posta