Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Wszyscy pisza wiec i ja sie dolacze.

Zaczynamy od 150 pounds. Cel 300 na poczatek. Stawki male bo chce odswiezyc podejscie i zaczac od nowa i grac tylko pre play , gra in play i pre play razem jakos mi nie wychodzi wiec wybieram to drugie i mam nadzieje ze bede sie tego trzymal, to jest glowny moj blad.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Eh łezka się w oku kręci jakie te Tradery mają dobre serduszka, same dobre chłopaki. Grać nauczą z nałogów wyciągną, zmobilizują do działania, dietę rozpiszą, jeszcze kurde Żonę znajdą Sprawdzoną, Za

Wszyscy pisza wiec i ja sie dolacze. Zaczynamy od 150 pounds. Cel 300 na poczatek. Stawki male bo chce odswiezyc podejscie i zaczac od nowa i grac tylko pre play , gra in play i pre play razem jakos

Witam Piatek bardzo przyzwoity po dobicu z bankiem do 400 dalem sobie spokoj, to byl taki cichy cel przed nadzchodzacym tygodniem. Dobra teraz zasady/ cele ktore postaram sie zrealizowac: -g

Posted Images

Dzis pracowity dzien, tak zeby sie wczuc po dluzszym czasie.

Co do angielskich to powiem ze spoko, jakis jeden koles dziwnie sie zachowywal z stawka kolo 6k na backu, ale dalo sie grac.

Co do US to powiem tak: emocje jak na grzybach, te rynki to moze i na poczatek sa dobre zeby cos nie cos zarobic, ale zeby regularnie tam grac to udreka, brak plynnosci i dziwne ruchy.

yavor- tylko konie, mam nadzieje ze prowadzac bloga nie bede wchodzil in play, ostatnio tak sie leniwy zrobilem ze potrafilem czekac az sie wyscig zacznie i cos skubnac, dniowki na plus generalnie ale sporo w porownianiu do handlu pre play minusowych dni albo ogrmonych strat.

post-654-0-83694500-1344472106_thumb.png

post-654-0-18099300-1344472136_thumb.png

Odnośnik do posta

ladnie. macie dryg do tych koni. ja tam tez na zielono wychodze, ale znacznie mniej -.stawki duzo mniejsze. boje sie grubiej zasadzic, bo jak idzie w czerwone nie potrafie przeczekac i tne jak leci. jak swieci za duzy red szybko wymiekam.

Odnośnik do posta

Dzisiaj tak usiadlem sporo przed wyscigiem i zobaczylem ciekawa sytuacje, pomyslalem ze to bedzie dobry przyklad tradu.

A wiec jak widac na pierwszym screnie, wszedlem po 2,16 i 2,18, kontra jak widac ustawiona na 2,02.

Zapytacie dlaczego?- spojrzecie na wykres i jedna sumke jaka postawiona zostala na tego konia po 2,24. Pomyslalem ze nie bez powodu i ze kurs odbije trocje ale nie za duzo i wtedy zacznie znowu schodzic w dol . Wszedlem troche w zylm momencie bo kurs poszedl 3 ticki w gore ale ja twardo czekalem na swoje, nie skakalem jak malpa z galezi na galaz. Zaplanowalem ze wychodze po 2,02 albo godze sie na strate minus 13 i tak zrobilem.

I tu mialem wrzucic drugiego screnna jak mi przyjmuje juz te 2,02 (troche widac u gory pierwszego greena bo wkleilem zdjecia na zdjecie i praktycznie widac tylko koncowy wynik.), pozniej troche kurs odbil a ja poskalpowalem gora dol itd, zrobilem 8 skalpow i do 16 dolozylem jeszcze 15, skalpowanie to dobra sprawa na 5-10 skalpow i mozna uzbierac ladna sumke, trzeby byc tylko czujnym i myslec co sie robi.

post-654-0-25280100-1344518123_thumb.png

post-654-0-21556700-1344518674_thumb.png

Odnośnik do posta

nie no, jasne. konina to nie przelewki. juz prosciej film z rynku nagrac niz screena zrobic. na tym na dole screenie wydawalo mi sie tylko, ze po 2.10 domykasz in-play i 5 sek zostalo na wystawienie kasy. a to po prostu stoi piatak w koszyku (chociaz nie wiem w sumie o co kaman, bo na layu na 2.14 stoi 12f) :D

Odnośnik do posta

Wrócił mój ulubiony blog :)

Swoja grę opieram także na scalpach, chyba, że widzę wyraźny ruch w moją stronę to trzymam dłużej. Generalne założenie 1-2 ticki i zamykamy. Gdy sekundę po zjedzeniu mojego zakładu widzę, że nie ma miejsca- natychmiast scrat****e bądź łapię -1 tick. Natomiast jeśli zakładam wejście w trend z pociągiem- czekam na przystanek, korektę i wtedy kupuję bilet :)

Trzeba mieć głowę na karku, nie dać się nieść emocjom i nie być zbyt pewnym siebie.

Odnośnik do posta

Yavor tak to wyglada bo ostanio ktos kupil za 2,1 za 5 a w miedzy zasie ktos po 2,14 wystawil.

Scorpi ja to roznie raz scalp raz troche swinga, ta transakcja ze opisywalem to bylo czekanie na swinga bo mialem podstawy, a jak nie wiem zbytnio co robic to patrze na kase na inne konie i robie scalpy tak jak Ty 1-2 ticki, na wyzszych kursach to po 1, ale tak jak napisales jak nagle ktos dolozy hajsu po twojej stronie to dlaczego by nie poczekac?

Juz dobilem do 300, w nagrode robie sobie wolne dzisiaj.

post-654-0-63770700-1344523078_thumb.png

Odnośnik do posta

spaced- zadne staty, wykres tez nie jest tez zadnym wyznacznikiem.

Patrze na czetery : jak i skad biora kase, monce rzuty rzuty, kasa w koszykach i to co najwazniejsze inne konie.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.