Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam

Piatek bardzo przyzwoity po dobicu z bankiem do 400 dalem sobie spokoj, to byl taki cichy cel przed nadzchodzacym tygodniem.

Dobra teraz zasady/ cele ktore postaram sie zrealizowac:

-gram codziennie od 15-22 z 30 min przerwa w polowie i krtokimi przerwami 5 minutowymi co 15 min ( zeby odetchanc i odprazac sie w miedzyczasie, powiem szczerze ze jest to bardzo wazne, chwila relaksu bardzo pomaga)

- 2-3 papierosy dziennie ( kupilem plastry)

- zero wejsc in-play

- wchodzenie w rynek jak wyklaruje sie cos porzadnego i bedzie odpowiedni ruch albo okazja ( czasem zdarzaj sie takie widoczne 15-20 min przed ale bardzo rzadko).

- patrzenie na rynek obiektywnie a nie na co chce widziec.

- zadnych macdonaldow, tlustego zarcia i kebsow na noc

- zrowa dieta i jedna kawa dziennie

- bieganie 20-30 min dziennie po tradingu

-pozytywne myslenie

A i jakis cel materialny: dobicie do 1000 budzetu i wyplacanie tylko nadwyzek.

post-654-0-70723200-1344795448_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Eh łezka się w oku kręci jakie te Tradery mają dobre serduszka, same dobre chłopaki. Grać nauczą z nałogów wyciągną, zmobilizują do działania, dietę rozpiszą, jeszcze kurde Żonę znajdą Sprawdzoną, Za

Wszyscy pisza wiec i ja sie dolacze. Zaczynamy od 150 pounds. Cel 300 na poczatek. Stawki male bo chce odswiezyc podejscie i zaczac od nowa i grac tylko pre play , gra in play i pre play razem jakos

Witam Piatek bardzo przyzwoity po dobicu z bankiem do 400 dalem sobie spokoj, to byl taki cichy cel przed nadzchodzacym tygodniem. Dobra teraz zasady/ cele ktore postaram sie zrealizowac: -g

Posted Images

Dobre te zasady, jak się za długo siedzi nad tymi rynkami to nie wychodzi, pojawiają się głupie i nieprzemyślane wejścia - takie granie na siłę. Co chcesz od maca?:D Zaliczyć raz na miesiąc można :)

Odnośnik do posta

plomien dba o linie ;) a tak na marginesie, to nie wiem jak mozna jesc kebaby i macowe zarcie. tez to niekiedy zarzuce, ale to juz musi byc maks glod, malo czasu i wszystko inne pozamykane. a i tak jak to jem to sie męcze. fuj, ochyda.

Odnośnik do posta

cycu nie jarasz? dlugo kopciles? ja jaram i nie moge przestac. ale z drugiej strony sprawia mi to jakas frajde, choc wiem, ze baaaardzo nie zdrowa. pocieszam sie ze paka starcza na 2-3 dni.

ps: plomien , sorry za ot ;) jak cos to daj znac - poczyscimy ;)

Odnośnik do posta

Wlasnie ja rzucam bo pale ok 1-2 dziennie paczki, czesto mnie leb boli jak se popale, serce i poddnerwoany jestem jak pale jednego za drugim, raz dzieki plastrom rzucilem na miesiac ale wiadomo wodeczka z kolegami i papierska musialem zapalic i powrot do nalogu, teraz nie moge pic to mam nadzieje ze sie uda.

Cycu juz wczesniej czytalem o tym tabex i balem sie skutkow ubocznych. plastry pomogaja nie chce sie palic, tylko ja uwielbiam " pierdolnac szluga" i ten nawyk samej czynosci palenia jest rudny do rzucenia.

Yavor- czasem jest tak ze nie ma jak pojsc cos zjesc i idziesz do maca bo obok i szybko a gotowac mi sie nie chce, tez nie lubie ale glodu jogurtem nei zabije ;p

Odnośnik do posta

najesc to sie idzie napewno. mi to po prostu nie smakuje, nie lubie smaku i zapachu kebabow. jak mam mozliwosc to juz biore sucha bulke i kiełbache :D

a fajeczki to do picia obowiazkowo ;)

Odnośnik do posta

Plomien i Yavor teraz po czasie widze jak glupie jest tlumaczenie - pale bo lubie :D tez lubilem... tez nie wyobrazalem sobie wodeczki bez fajki a jednak. Nawet ostatnio towarzystwo na balandze u mnie palilo (goscie nie pala na codzien hehe) i nie dalem sie skusic. Zreszta fajki u mnie leza tam gdzie lezaly... teraz juz dla gosci :D

Tabex nie ma dzilan ubocznych, nic nie muli - nawet nie zauwazysz jak dziala. palisz tak jak do tej pory i bierzesz powiedzmy co 2h albo ok pol godziny przed nawykami, przy ktorych zawsze palisz. Z czasem zauwazysz, ze w momencie gdzie zawsze paliles jestes bez... fajki. Tabex blokuje klapke w mozgu odpowiadajaca za "przypominanie" o nalogu. Dodatkowo zmienia smak papierosa - z tego "zajebistego" na prawdziwy :D z czasem bierzesz coraz mniej tabexu az... i o nim zapomnisz :D

PS: mala wskazowka - tabletki nie do kupienia w styczniu - wiadomo noworoczne zalozenia :D

Odnośnik do posta

Eh łezka się w oku kręci jakie te Tradery mają dobre serduszka, same dobre chłopaki. Grać nauczą z nałogów wyciągną, zmobilizują do działania, dietę rozpiszą, jeszcze kurde Żonę znajdą ;) Sprawdzoną, Zajczyk sprawdzi czy się nadaje 04%20Wink.png Pozdro

Edytowane przez santos87wuwua
Odnośnik do posta

Nie bylo rzucenia palenia ani grania wiekszej ilosci rynkow, ale przynajmniej wytlumaczenie mam ze zab mne bolal, jest juz zatruty wiec pewnie jutro bede mogl zaczac nowe zycie bez nalogu ;)

Jak sie nie uda to pobiegne po recepte za rada cyca.

Mialem nie pracowac ze wzgledu na bol, ale jak odpaililem geeka zobaczylem ladny rynek ( tzn kursy jakie lubie i jeszcze z nadzieja na swinga) to juz musialem usiasc i sprobowac chociaz jeden, jeden wyszedl wiec co mi tam gramy dalej i wyszla dzisiaj , wczoraj ladna dniowka generalnie jestem bardzo zadowolony, chyba te popoludniowe dzrzemki poprawiaja mi koncentracje i dodaja jakiejs swierzosci ; )

post-654-0-20247500-1344967062_thumb.png

Odnośnik do posta

No ja czesto gram na max jak sa warunki na poczatku rynku czesto zeby sie wczuc to wrzuce 100 i patrze co i jak zeby poczuc transkacje, czesto jak czekam na cos grubszego to wszodze np 175 razy 3 dzis np tak bylo, wczoraj na start mialem 400 to nie mogle szalec mocno ale z bankiem 400 juz monza robic przyzwoita dniowke, Tak naprawde jezeli sam sie czuje na silach to wchodze za wiecej bo moje kwoty rynek spokojnie przyjmie ( co to jest tam kupic/sprzedac 500 pounds rozlozone na 3 to juz wogole latwo), skalpy to robie 200-250.

Wyzsze kurs od 3.00 to 150-175 ale tez bardzo czesto po 75-100 na dwa wejscia np. powyzej 4.00 to juz nie szaleje wazne zeby lay i back byl taki sam wiec cos kolo 100( wogole na wyzszych kursach mniej lubie grac).

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.