Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Eh łezka się w oku kręci jakie te Tradery mają dobre serduszka, same dobre chłopaki. Grać nauczą z nałogów wyciągną, zmobilizują do działania, dietę rozpiszą, jeszcze kurde Żonę znajdą Sprawdzoną, Za

Wszyscy pisza wiec i ja sie dolacze. Zaczynamy od 150 pounds. Cel 300 na poczatek. Stawki male bo chce odswiezyc podejscie i zaczac od nowa i grac tylko pre play , gra in play i pre play razem jakos

Witam Piatek bardzo przyzwoity po dobicu z bankiem do 400 dalem sobie spokoj, to byl taki cichy cel przed nadzchodzacym tygodniem. Dobra teraz zasady/ cele ktore postaram sie zrealizowac: -g

Posted Images

Chlopaki zarobic 100 pounds na koniach w jeden dzien to zaden problem, przeciez do bilansu wchodza i dni ujemne ( a one sa czasem po 200 i 300) i nie zapominajcie ze ja to juz sporo rynkow na UK rozkminilem, pewnie z 7 tys. Wiec nie ma poki co sie jarac.

Jak rzuce szlugi to mozecie mi pogratulowac. Poki co to jest cel nr 1. Jak tego dokonam to jestem pewien ze dni bedą sie konczyc na sporych plusach.

Odnośnik do posta

No dobra to teraz jak kursy wyglądają na rzucenie palenia przez plomienia? Ty będziesz mówił nam jak Ci idzie a my będziemy to grali01%20Smile.png Zysk 50/5001%20Smile.png A tak poważnie to powodzenia

Odnośnik do posta

Witam

Mialem grac wiecej rynkow, nie wchodzic in play , nie palic itd

Nic z tego nie zrobilem, ząb mnie bolal jak cholera to wolalem nic nie robic niz tracic, oczywiscie doskakiwalem do rynkow bo ciezko nic nie robic przez 3 dni ale to tak symbolicznie.

Co do tego in play to napisze " moja wina" - wiadomo ze z dnia na dzien sie nie oducze, a klamac mi sie nie chce ze wszystko git bo jaki w tym senens, mam sie tu oduczyc a nie mydlic oczy.

Palenie? rzucanie jego jak Cie zab napier... to raczej zly pomysl- wszystko z czasem to nei wyscig.

A i co dych 3 dni to powiem ze przyzwoite, jeden dzien na 0 dwa na +

post-654-0-21171000-1345228174_thumb.png

Odnośnik do posta

Ostanie 7 dni

MIalem dobic do 1 tys i wyplacac wtedy hajs ale dzis pomyslalem sobie o awarii i ze lepiej nie szalec bo przewaznie gram za wiekszosc banku i jak padnie to bedzie lipa, wiec jak tydzen temu zaczynam od 400 pounds.

Teraz mala drzemka, naklejam plaster i wioo

post-654-0-85363600-1345466242_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzisiaj troche poplynolem jak widac, najwiekszy minus to przez zwykly pech, zaczol sie wyscig a ja zostalem z otwartym zakladem, dobrze ze tylko 125, nie minela sekunda kursy juz byly na poziomie 90 , wiec juz sobie darowalem ciecie, no trudno czasem sie zdarza...

post-654-0-34867100-1345488114_thumb.png

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Bardzo ciezki miesiac dla mnie, psychicznie jak i fizycznie, nie powiem ze nie wchodzilem in play, przez co pewnie i wynik taki jaki jest(moja wina), no ale przynajmniej w tym tygodniu juz tylko jeden dzien sie pobawilem z gra na zywo i szybko utrata 300 pounds z miejsca ostudzila moje zapaly, mam nadzieje ze przyszly tydzien bedzie poczatkiem pieknego miesiaca.

Wrzesien:

3k zysku

post-654-0-19505300-1346496384_thumb.png

Edytowane przez plomien
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.