Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-08-09] Haas - Stepanek

Promowane odpowiedzi

Rynek: back Stepanek

Moja propozycja: back Stepanek

Obecny kurs: 2.78

Uzasadnienie:

Radek czuje tą awierzchnie a kurs na niego wydaje mi się zdecydowanie za wysoki ale to dobrze dla nas. Ograł ostatnio niezłego grajka Dodopolova, tego samego z którym Haas kilka dni wstecz nie miał za bardzo nic do powiedzenia. No i przede wszystkim ograł Del Potro. ten co prawda nie wspiął się na wyzyny swoich mozliwości ale sam fakt jego pokonania robi wrażenie dla tego skuszę się na Czecha. który już raz w tym sezonie pewnie pokonał Haasa.

Odnośnik do posta

Rze z tym ze kurs na Haasa nie jest atrakycjny to sie zgodze, natomiast z reszta już nie, Doglo wygral z Haasem ale po walce 3-setowej wiec to nie byla wygrana w stylu " Haas nie mial nic do powiedzienia", następnie zarówno Dolgo jak i Del Potro sprzedali lub jak kto woli oddali swoje mecze, co było ewidentnie widać. Smieszne bylo to jak Del Potro probowal wszystkiego zeby wdupic ten mecz a i tak polamal ze 2 razy Czecha, rzecz jasna pozniej musial mu to oddac i lamal sie do 0, ale indolencja Stepanka w tym meczu mnie bardzo smieszyla. Wygral w dwóch setach co nie podlega dyskusji, jednak gdyby tylko Potro nabral ochoty na zwyciestwo, to by go zmiotl z kortu. O meczu z Doglopolovem nie chce nawet sie rozpisywac, zal bylo ogladac kombinacje Ukrainca.

Wiec poki co mamy 2 graczy ktorym sie nie chcialo wygrac, co bedzie z zawodnikiem który zagra o zwyciestwo? Nie wiem, ale radzilbym byc ostroznym w graniu na Stepanka... mowie oczywiscie o wejsiach in-play. Sam sklaniam sie do grania pod Haasa ale po wyzszym kursie, zobaczymy w trakcie meczu jaka forme zaprezentuje jeden i drugi.

Edytowane przez dziama
Odnośnik do posta

tymczasem Radek sprzedany po pierwszym secie :-) po raz kolejny warto było poczekać na ive

dziama ale sam fakt pokonania Del Potro myślałem, że pociągnie trochę kurs, bądź co bądź ale to konkretne firma czy gra tak czy owak :-) a Dolgo to nie kombinuje na korcie, jak mu wejdzie to wejdzie a jak nie to nie. Często się popisuje, niestety z rożnym dla niego skutkiem.

Odnośnik do posta