Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

kiedy wchodzić w rynek?

Promowane odpowiedzi

mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy odnośnie piłki nożnej pre-play.

czy warto wchodzić w rynek już tydzień przed meczem ? czy daję to jakieś korzyści ? np. możemy załapać się na lepsze dla nas kursy zanim zaczną spadać/ rosnąć ?
czy może wystarczy wchodzić w rynek np. dzień, dwa przed meczem bo wcześniej i tak nic się nie dzieje a ruchy kursów są minimalne?

na pewno ta pierwsza strategia ma jedno wadę. wchodząc tak wcześnie "mrozimy" sobie kasę prawdopodobnie aż do dniu meczu, ale mając duży bank i tak można sobie na to pozwolić i może mieć z tego jakąś korzyść? chodzi mi oczywiście o rynki typu back na barcelone która gra z kimś z końca tabeli, gdzie spadki są prawie pewne.

ciekawi mnie czy ktoś gra w taki sposób i co sądzicie o tej strategi ?

Odnośnik do posta

Spadki na faworyta, wbrew logice nigdy nie są pewne. To wszystko zależy od tego jakie kursy były wystawione na początku,- jeśli były przewartościowane i wynosiły np. 1,2, gdy tak na prawdę ich szanse wynoszą 75% (kurs 1.5) to aż się prosi by zagrać layem bądź backiem na drużynę przeciwną. Nawet nie zamykając pozycji- w dłuższej perspektywie, taka gra przyniesie nam zysk. Takich okazji szukają właśnie 'poważniejsi' hazardziści.

Odnośnik do posta

Boro ma to sens - jesli np Liverpool jest na gazie i "dzis" wygrywa mecz wysokim wynikiem a powiedzmy jego nastepne spotkanie jest z druzyna slabsza badz zblizona to jak najbardziej mozna skusic sie backiem - najlepiej w momencie zakonczenia "dzisiejszego" spotkania. Spadki sa niemal pewne. Problemem jest mrozenie kasy + bardzo malo do wziecia z koszykow.

Odnośnik do posta

Wg mnie mrożenie kasy na tydzień to zbyt długo. Kursy są na tydzień przed jeszcze nie pewne, kasy w koszykach też mało. Na 3 dni przed to już wystarczająco ale i tak najlepiej dzień wcześniej lub nawet tego samego dnia. Wtedy dopiero rynki zaczynają bardziej się ożywiać.

Odnośnik do posta

A co sądzicie o wchodzeniu np. 1h przed meczem wtedy jest bardzo żywo na rynku, z moich obserwacji, (niestety nie udokumentowanych więc mogłem coś pogmatwać) wynika że w tym czasie trend sie odwraca np. wykres wykazywał trend spadkowy natomiast im bliżej meczu kurs idzie w górę i to dosyć spore windy, przed samym meczem sytuacja często wraca do punktu wyjscia tzn. kursu sprzed 1h-1,5h przed meczem, takie wejscia to oczywiście za mały "%" banku i ze STOP LOSSEM. Jakie jest wasze zdanie? Ktoś tak próbuje grać?

Odnośnik do posta

ja tak często gram. jeśli kurs ładnie spadał i było dużo przyjętej kasy to tuż przed meczem gracze robią greeny i kurs rośnie. na tych windach też można nieźle zarobić :-)

Odnośnik do posta

A co sądzicie o wchodzeniu np. 1h przed meczem wtedy jest bardzo żywo na rynku, z moich obserwacji, (niestety nie udokumentowanych więc mogłem coś pogmatwać) wynika że w tym czasie trend sie odwraca np. wykres wykazywał trend spadkowy natomiast im bliżej meczu kurs idzie w górę i to dosyć spore windy, przed samym meczem sytuacja często wraca do punktu wyjscia tzn. kursu sprzed 1h-1,5h przed meczem, takie wejscia to oczywiście za mały "%" banku i ze STOP LOSSEM. Jakie jest wasze zdanie? Ktoś tak próbuje grać?

Jak najbardziej tak. Obserwuj kursy z okolicy 1.7 - te najbardziej lubia wystrzelic w przeciwnym kierunku wlasnie w ostatniej godzinie. Problemem jest ewentualna awaria bf - zdarzalo sie, ze nie potrafili sobie poradzic przez dluzej - w takim wypadku zostajesz z otwartym betem i tak jakby w czarnej dupie.

Odnośnik do posta