Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

lay na over 6.5

Promowane odpowiedzi

Witam . Wiem że pomysł jest pewnie trochę głupi , jak również ryzykujemy sporo kasy dla zdobycia małej kwoty ale co możecie powiedzieć o tym ?

Ryzyko do 200 e ( nie zawsze będzie to 200 ) byle osiągnąć 2 euro . Wiadomo czysty hazard ale jak wiele meczy w największych ligach kończy się takim wynikiem ? nie chodzi mi tu o granie wszystkiego jak leci ale myślę że dobierając odpowiedznie drużyny , jakieś średniaki itp. można by było dziennie wyciągnąć z 10 e .

Wiem że to nie wiele , że z takim budżetem można zarobić dużo więcej grając pre play albo w przerwach meczow no ale wyraźcie swoje zdanie

Odnośnik do posta

Zawsze jakiś mecz się trafi, będziesz ciułał przez miesiąc, aż tu nagle zonk. Wyobraź sobie jak będziesz się czuł. Gdyby takie mecze się nie zdarzały to kurs wynosiłby 1000.

Odnośnik do posta

To już lepiej grać LTD ? Wiem że sytuacja w ltd jest lepsza niz w lay'u na over 6.5 ale częściej chyba zdarzają się mecze bezbramkowe niż over 6.5 jeśli chodzi o mocniejsze ligi .

Grając ltd ile mniej więcej trzeba grać meczy żeby dziennie chociaż z 5 ojro uciułać mając budżet przynajmniej 40 - 50 euro ? Wiem że istnieją kalkulatory itp . ale jakoś nigdy mi te obliczenia nie wychodziły dlatego proszę o jakąś podpowiedź ; )

Odnośnik do posta

Dziennie 10% banku to każdy by chciał. Nie szalej ze stawkami, bo jeden mecz nie wejdzie i konto zostanie znacznie uszczuplone. Jak bedziesz dobrze dobierał mecze, miał określoną strategie której będziesz przestrzegał to z czasem z 50 euro zrobi się 100 itd...

Odnośnik do posta

Tak jak pisze firence...Będziesz ciułał cały miesiąc przy tym lay over 6,5 żeby potem wszystko stracić w jednym meczu. A wtedy Twoja psychika będzie bardzo niezadowolona. Z tym LTD to też wg mnie stąpanie po kruchym lodzie. Bo dwa mecze nie ułożą sie po Twojej myśli i masz już dużo do odrabiania. Z drugiej strony znam parę osób co trzepia ładne sianko z LTD. Wszystko zależy od Ciebie ile chcesz zarobić i ile zarobić pozwoli Ci Twoja psychika. Pozdro :)

Odnośnik do posta