Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Przerwy są do dupy.

Promowane odpowiedzi

Jakim stake'em ten zysk kierowniku?

Nie sluchaj yavora bo to pesymista. Jak zrobi kiedys na tenisie 3dg to powie ze to przypadek :P

Edytowane przez mjablonski2
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak wszyscy wiemy ,przerwy są do dupy,koniec i kropka.Jak mawiał klasyk nie będę się kopał z koniem więc wrzucę czasem screen , czasem opiszę ciekawszą przerwę ,czyli nuda i już. Poniżej podsumowani

Kilka osób pytało mnie jak zacząć niezależnie czy to gra na przerwach czy pre play ,trzeba robić notatki porównywać i wyciągać wnioski na ich podstawie tworzyć strategię wejść i wyjść ,przynajmniej

Miesięczne sprawozdanie z grzebania w śmietniku. Udało się kilka razy dwie cyfry złapać na rynku to na plus ,po stronie strat weekendowe mecze ligi angielskiej.

Posted Images

Jakim stake'em ten zysk kierowniku?

Nie sluchaj yavora bo to pesymista. Jak zrobi kiedys na tenisie 3dg to powie ze to przypadek :P

Stawka wciąż taka sama 30 , na razie to nauka gry stawki będę zwiększał stopniowo od 100 rynków i na kolejnych progach.Wciąż dla mnie wiele rzeczy jest nowych na tenisowych przerwach ,przykład z wczoraj Serena podchodzi do sędziny i o coś się wykłóca i kurs na Azarenkę 6 ticków w dół ,nie wiem czy ludzie spodziewali się medyka czy ,że Tayson sędzinie ucho odgryzie.

Odnośnik do posta

Ostatnie dni to dominacja tenisa ,kopana mimo LM i LE w odwrocie.

Od poniedziałku do środy codziennie wpadałem na medyka , strata  5% stawki ,czasem udawało się odrobić , a czasem nie.Chwile grozy przeżyłem  w 3 secie meczu cibulkova-petrova gdy petrowa złapała za torby i ruszyła do wyjścia.Później medyk w Marsylii na meczu Torsunova i już mnie qrwica brała i chciałem to badziewie rzucić w cholerę ,no ale muszę przyznać że jakoś bardziej mi leżą te krótki tenisowe niż długie piłkarskie i dłubie dalej.Na koniec  czyjaś pomyłka ,warto wspomnieć bo wyróżnia się w zestawieniu ,ktoś złapał moje 30 ustawione na 8.6 po chwili kurs skoczył na 30 z ogonem i tak padł rekordowy green jak Barcelona na San Siro . post-932-0-75421400-1361524151_thumb.png

Odnośnik do posta

ładne wyniki, mnie coś przerwy w tenisie nie wychodzą z reguły kończy się to na wejściu inplay :(

możesz mniej więcej napisać jak grasz  ?  back na zawodnika który będzie serwował  czy jakoś inaczej ? 

używasz tick offset ? 

Odnośnik do posta

ładne wyniki, mnie coś przerwy w tenisie nie wychodzą z reguły kończy się to na wejściu inplay :(

możesz mniej więcej napisać jak grasz  ?  back na zawodnika który będzie serwował  czy jakoś inaczej ? 

używasz tick offset ? 

Grypa mnie dopadła 2 dzień umieram ,ale spróbuje kilka składnych zdań napisać.

Tick offset nie używam ,wszystko robię ręcznie ,trzeba być elastycznym są przerwy miedzy gemami gdzie złapie jeden tick a w innych 3 lub 4 , tick offset dla mnie na dziś to zło nie ufam maszynie.

Co do back zawodnika który będzie serwował jeśli to faworyt to często właśnie tak .Ważny jest przebieg gemów ,kolejnym ważnym elementem jest żeby jak to ujął Gofer ustawiać się na czubku,lub wyczuć dołek w dużym skrócie to zająć pozycje w miejscu gdzie jest duże  skupisko barów (kresek w GT).

Największe zyski na przerwach poza sytuacjami medycznym dają przerwy po setach w przypadku porażki faworyta kurs na niego powinien spadać ,wypadku wygranej często kurs na faworyta rośnie ,jak wyjaśniał to Gofer cała sprawa ma związek z layami ,które ludzie oddają po secie.

Ogólnie polecam do studiowania filmik Gofera .

Na koniec oczywista oczywistość zawsze trzymaj się planu wchodzisz na przerwie wychodzisz na przerwie .

... i jeszcze jedno do grania przerw  WTA raczej 1 set ,ATP jeśli nie dzieje się nic strasznego medyk miedzy gemami ,łapanie się za mięśnie (patrz del potro )

można dłużej ogólnie dobrze być zorientowanym co komu dolega .

To takie moje spostrzeżenia osoby która zaledwie zagrała 100 rynków więc z przymrużeniem oka należy traktować tego typu mądrości.

Odnośnik do posta

Pierwszy tenisowy miesiąc .

Podsumowanie wypada zachęcająco przy stawce 30( pierwsze 100 rynków) i 40 (stawka na dziś) .

Kopana gorzej ale wypadło mi kilka wieczorów z LM i jeden weekend w sumie będzie tego 7 dni,

a i tenis kilka razy zajął miejsce na antenie miast kopaczy .

Powstaje więc pytanie czy tenisowe przerwy są lepsze od piłkarskich?

Moim zdaniem piłkarskie są lepsze.Dlaczego ?

Po pierwsze bezpieczeństwo ,żaden medyk czy krecz nie doprowadzi nas do rozpaczy.

Po drugie czas ,piłkarskie to ścisłe ramy czasowe 45 minuta plus 3  i zaczynamy ,tenisowe to gemy poprzedzające przerwę które trwają czasem 20 minut ,można usnąć czekając na koniec.

Po trzecie czas spędzony przed komputerem ,piłkarskie to 5-10 minut przed przerwą plus przerwa pomnożyć przez ilość meczy,tenisowe w praktyce (ATP) ogląda się całe mecze.

Porównując oba rynki nasuwa  mi się porównanie do obligacji i akcji :stabilność kontra zysk .

Tyle przemyśleń po pierwszym miesiącu mógłbym jeszcze napisać o znaczeniu streamów dla obu rynków o zapchanych koszykach o challengach ale nie wszystko naraz, grunt że miesiąc jest na zielono.post-932-0-57071100-1362054435_thumb.png

Odnośnik do posta

Hehe piłkarskie lepsze :sarcastic: Tam ugrać w miesiąc 300 euro to już duża sztuka przy tych obrotach(tak, sprawdziłem to sam, ale może po prostu ja nie umiem grać na piłce) nie mówiąc o tym, że w tygodniu prawie nie ma co grać, podczas gdy jeden tylko set w tenisa to już 5 przerw. Siedząc 1 godzinę gramy 5 przerw czyli tyle, ile jest do zagrania na piłce w przeciętny poniedziałek-piątek.

Odnośnik do posta

Hehe piłkarskie lepsze :sarcastic: Tam ugrać w miesiąc 300 euro to już duża sztuka przy tych obrotach(tak, sprawdziłem to sam, ale może po prostu ja nie umiem grać na piłce) nie mówiąc o tym, że w tygodniu prawie nie ma co grać, podczas gdy jeden tylko set w tenisa to już 5 przerw. Siedząc 1 godzinę gramy 5 przerw czyli tyle, ile jest do zagrania na piłce w przeciętny poniedziałek-piątek.

Maverick wyciąga dużo więcej  z kopanej , ogólnie  mj nie chcę się spierać ,na kopanej na wysokich kursach lub przy niskich zobowiązaniach z przerw na LM można wycisnąć trzy cyfry bez strachu o medyka i krecz  ,ja nie jestem w stanie osiągać takich wyników i dlatego próbuje swoich sił na tenisowych i jeszcze jedno czy któryś z argumentów który przytoczyłem nie jest prawdziwy ,powtarzam swój wniosek  stabilność kontra zysk.

Odnośnik do posta

Sposób na krecze:

-nie grać pomiędzy setami

-nie grać kobiet po zakończeniu 1 seta

-od 2 seta grać ostrożniej, bardziej na tego kto ma teraz dobry okres w grze, prowadzi, czekać 10 20 sekund i sprawdzić, czy siądzie na ławce, i do tego wchodzić na mielonkę po przełamaniach

Ale może się myle i przerwy tenisowe są do dupy. :bye:

Zobacz sobie na livesports.pl, że praktycznie zawsze ten kto kreczuje dostaje w dupę w tym secie, a to też cenny wniosek

Odnośnik do posta

Sposób na krecze:

-od 2 seta grać ostrożniej, bardziej na tego kto ma teraz dobry okres w grze, prowadzi, czekać 10 20 sekund i sprawdzić, czy siądzie na ławce, i do tego wchodzić na mielonkę po przełamaniach

Skoro o nich piszę muszą być do dupy . :fans:

Odnośnik do posta

Sposób na krecze:

Zobacz sobie na livesports.pl, że praktycznie zawsze ten kto kreczuje dostaje w dupę w tym secie, a to też cenny wniosek

no to chyba brakuje jeszcze tylko:

-nie grac za wiecej niz 2e,

albo najlepiej:

- nie grac tego w ogole

i krecze mamy z glowy :D

Odnośnik do posta

podkreśliłem to co kluczowe w Twojej wypowiedzi :)

Odnośnik do posta

Ale 300 e ugrałem i z tego co widziałem, to tu na forum nikt nie robił na przerwach znacząco większych wyników np nikt sie chyba nie zbliżył do 1k z przerw, nawet spece, więc chyba się nie da :spiteful:

Odnośnik do posta

Ale 300 e ugrałem i z tego co widziałem, to tu na forum nikt nie robił na przerwach znacząco większych wyników np nikt sie chyba nie zbliżył do 1k z przerw, nawet spece, więc chyba się nie da :spiteful:

Na pewno przerwy na tenisie są bardziej dochodowe .

Na pewno da się zarobić 1k na przerwach piłkarskich (wszystko zależy od stawki) skąd to wiem byłem świadkiem rozmowy doświadczonego tradera ,który aktualnie gra ip tenisa ale wspominał że w weekend wyciskał 300 na przerwach piłkarskich.

Na pewno mj potrafi handlować na przerwach .

Odnośnik do posta

W weekendy to tylko Anglia, albo RM,FCB, jeśli nie wygrywają. Jeśli opanować tamte przerwy, na które jednak ciężko się wcisnąć, to rzeczywiście 1k może być opcją realną. Reszta to w 90% syf :P

Odnośnik do posta

Dzisiejsze przerwy w piłce przeszły już same siebie pod względem płynności - faktycznie "do dupy". Totalna masakra. Chyba za twoim przykładem trzeba poszukać nowej dyscypliny, bo szkoda czasu...

Edytowane przez Pretendent
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.