Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Najlepsze stare gry...

tedinho13

Promowane odpowiedzi

Kto z Was nie ma sentymentu do starych gier? :D Gdzie te czasy gdzie w grze liczył się pomysł a nie grafika?Była kiedyś taka gra na Play Station jak Panzer general,rok temu zainstalowałem sobie ją na PC,eh do dzisiaj na niej gram i nie mam jej dość :D Albo zajebista gierka strategiczna(może nie taka stara ale kilka lat już ma)Twierdza Krzyżowiec...już chyba czwarty raz ją przechodzę i nie mam dość...Ciekawy jestem czy ktoś z Was grał w te gierki albo macie może jakieś swoje niezniszczalne gry? :D

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja czasem lubię wrócić do Sensible World of Soccer lub Mortal Kombat 2. Jestem także wierny serii Football Manager jeszcze od czasów kiedy królował jej poprzednik Championship Manager

Faktycznie zapomniałem o najlepszej grze jaką swego czasu było Sensible soccer 96/97(eh te nieprzespane noce;-) )Masz może wersję sensible na PC?Kiedyś próbowałem ściągnąć ale jakieś problemy były z zainstalowaniem.... :D

Odnośnik do posta

north & south - amiga

commando - comodore

cabal - commodore

z "nowszych" seria settlers

fifa od 1997

zdecydowanie najlepsza to codemasters F1 na PC. Grafika żadna, grywalność 101%

i wiele wiele innych...

Faktycznie "grywalność" zawsze była podstawą

Odnośnik do posta

widze ekipa pamieta SWOS'a.piekne czasy jak sie na mistrzostwa polski do chełmna jezdzilo :D

z tego co wiem sa napalency co ciagle rozgrywają ligi na PC.

z innych "kultowych" tytulow-wspomniany championship manager 01/02 i niesmiertelna cywilizacja (w wolnych chwilach ciagle gram w 4 i dodatki)

niestety dzis grafika wazniejsza od grywalnosci

Odnośnik do posta

Settlers 4 i Football Manager 2006 to gierki do ktorych do dzisiaj lubie wrocic i ktore zajęły mi setki godzin ;) poza tym carmagedon, rayman , duke nuken z pc i double dragon , contra z pegasusa, z commodore nie kojarze bo za maly byłem pamietam tylko ze sie latalo samolotem :-P

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

Odnośnik do posta

Właśnie natknąłem się na taki artykuł który przypomniał mi jeszcze kilka tytułów przez które kiedyś zarywało się noce. Oprócz tego co tam wymieniono to przypomniało mi się jeszcze polskie mordobicie na Amige a konkretnie Franko :) do tego Desert Strike czy wspomniana w artykule Prince of Persia. Tutaj link do wspominków http://gry.wp.pl/gal...,180192/27.html

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.