Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Najlepsze stare gry...

tedinho13

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Teken 3 na "pleja", dsj'tka 2 i znalazłoby się jeszcze wiele innych których tytułów nie znam, ale widząc screeny od razu kręci się łezka w oku :D

O panie, w DSJ2 miałem oryginalną wersję i kilka miejsc na pudle w klasyfikacji polskiej. W DSJ 3 kilka rekordów świata, ale skacząc stylem, ktory wymyślił niejaki Severin Freund. (Obecnie lider niemieckiej kadry w skokach)

Co do innych gier, to doskonale pamiętam budkę koło szkoły z automatami do gier na tzw "blachy". Żeton kosztował 50gr, czyli rezygnując z drugiego śniadania było na dwie gry :D Prym wiodły 3 tytuły:

-Tekken 2

- Cadillacs and dinosaurs

- Violent Storm

Goal 3 też kojarzę - najbardziej się cieszyłem jak wyszedł ten strzał specjalny, bo wtedy gol niemal pewny :D

Odnośnik do posta

Jeszcze był hokej na lodzie na takiej samej zasadzie co Goal 3, wrzuci ktoś film bo nie pamietam nazwy gry :D

No w dsjta sie grało w szkole na pierwszych maszynach z procesorem 200 mhz :D to były czasy ;(

Odnośnik do posta

ehhhhhh az znalazlem na yt - ten slynny trzask przy starcie kiedy mrowka wychodzila :D - oczywiscie boulder dash!

no i duzo pozniej age of empires - tez dobra giera byla...

no i nikt nie wymienil a pewny jestem, ze wszyscy ciupali w pierwsza wersje GTA :D

http://www.youtube.com/watch?v=JKqNiMCNpqo

Odnośnik do posta

oj tak AGE of Empires uwielbiam.

zwłaszcza "AGE OF EMPIRES 2 Conquerors"

Ciupało sie kiedyś wręcz zawodowo ...

Czasem sobie włączałem dla odmulenia, ale teraz to już chyba ze 2 lata nie grałem...

w każdym razie podejmuje każde wyzwanie...

cycu ? :))

Odnośnik do posta

Sid Meier's Colonization

Wg mnie jedna z lepszych gier, grywalność 100%!! Grafika? *wymoderowano* z grafiką!

Oczywiście AOE I i II

Wszystkie gry z serii TOTAL WAR przede wszystkim nowsza trochę wersja: MEDIEVAL TOTAL WAR

Odnośnik do posta

zdecydowanie dla mnie Civilization czesc 1. Tam byla super grywalnosc bez fajerwerkow graficzych. Colonizacja powatstala juz na pomyslach bazujacych z civilization

Cycu a River Raid pamietasz z atari? Ewentualnie Frogera, Freda lub Moon Patrol?

Odnośnik do posta

A dlaczego emulatory ? a może ktoś jeszcze gdzieś jakiś egzemplarz amigi lub comodora w piwnicy/garażu. Ja już się amigi pozbyłem ale uznając że PS3 jest jednym udogodnień dla maniaków nowych gier to ja mogę się pochwalić antykiem w postaci PS2 :P

Odnośnik do posta

A dlaczego emulatory ? a może ktoś jeszcze gdzieś jakiś egzemplarz amigi lub comodora w piwnicy/garażu. Ja już się amigi pozbyłem ale uznając że PS3 jest jednym udogodnień dla maniaków nowych gier to ja mogę się pochwalić antykiem w postaci PS2 :P

Tak mi Komar zrobił smaka na North& South ,że głowa mala ile ja nad ta grą przesiedziałem:p próbowałem zagrać na emulatorze ale niechce mi odpalić a nie wiem czemu :P

Odnośnik do posta

po cholere emulator, skoro north and south ma swoja wersje pc.

Masz yavor jakiegoś linka ??

przegooglowalem ale jest tylko płatna strona :P

tzn znalazłem ale cholera niechce chodzic pod Viste (64bit)

jakby ktoś miał taką wersje ,żeby poleciała byłbym wdzięczny :)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.