Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Najlepsze stare gry...

tedinho13

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Bartas89 tez kochalem tą gre. Wydaje mi sie, ze im gra jest prostsza tym jest lepsza. Ja od roku jedyna gre jaka mam zainstalowana na lapku do Virtual Tennis. Mam jeszcze sentyment do twierdzy, wszystkie cześci mi sie podobaja.

Odnośnik do posta

Pomocy!!!przeszukałem chyba cały internet i nie mogę znaleźć działającego Pesa 6 pl,może ktoś pomoże? :(

Ja zakupiłem kiedyś - niedługo przed tym zanim wyłączyli serwery do gry online... - oryginalną wersje, ale jakbyś nie znalazł gdzieś dalej na torrentach czy tym podobnych to napisz pw, coś pomyślimy ;)

Odnośnik do posta

Niestety zicoo ale linki z filestube nie działają a hellshare są płatne i to bardzo happy.png ale dzięki za fatygę...

Hell share jest darmowy także - przepisujesz kod znajdujący sie po prawej stronie, klikasz i sciagasz!

post-84-0-28498500-1346817780_thumb.jpg

Odnośnik do posta

a na torrentach gdzies nie ma? odkad padł megaupload, rapid sie zkaszanil, a cala reszta to shit, zaczalem korzystac z torrentow i tam przy dobrych peerach/ seedach ( czy jak tam to sie zwie) zapierdziela szybciutko.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.