Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

koszę siano na befair!

Promowane odpowiedzi

Joł, tradery i traderki ( jeśli takowe są)

Zainspirowany tym miejscem - http://www.traderzy....goda-by-adamek/, oraz tym - http://www.traderzy....rwy-sa-do-dupy/ postanawiam założyć bloga. Nie wiem co okaże się lepsze. Przez tydzień zamierzam obczaić jedno i drugie - wybrać coś dla siebie i od następnej niedzieli ruszam z blogiem.

PS. Sorry za tytuł, ale jak zobzcayłem niektóre blogi (z awłaszcza wyniki) to fantazja poniosła! :-D

Odnośnik do posta

Tydzień to chyba za mało żeby przekonać się do danej dyscypliny i sposobu handlu. Myślę że powinieneś przeznaczyć trochę więcej czasu na obserwację i testy jednego sportu żeby za szybko się nie zrazić i wybrać coś odpowiedniego dla siebie.

Niezależnie od wyboru życzę powodzenia.

Odnośnik do posta

NAUKA HANDLU NA WYŚCIGACH KONNYCH:

Dzień 1:

2.54E

Rozpocząłem dzisiaj "naukę" handlu na wyścigach konnych. Staram sie grać na 1. ticka. Uczestniczyłem w 21 rynkach, 5 minusowych, reszta na plus... Przeważnie rozpoczynam layem, jeśli kurs spadnie max 2 ticki na moją niekorzyść od razu wyrównuję straty (przynajmniej taki mam zamiar) - raz się z tej zasady wyłamałem i stąd red na -2.25E. Staram się tak dobierać stawki aby wartość ticka nie przekraczała 0.10E.

post-2764-0-52400500-1346778751_thumb.jp

Edytowane przez eminem
Odnośnik do posta

Poczytaj o funkcji Book Profit którą posiada GT a którą stosuje Scorpi handlując także na wyścigach. Pozwala ona właśnie na ustawienie stałej wartości ticka przez co możesz kontrolować swój profit/stratę

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.