Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Panowie co myślicie o CS 0:0 na mecz Maccabi Tel-Aviv - Olympiakos Pireus?

Kursy na under 2,5 lecą w dół, myślę że na 0:0 też kilka ticków powinno polecieć

Jak na razie kurs Back 10. Płynność praktycznie wcale jak na razie, przyjęte 367 euro, więc na razie nie polecam :-D

Odnośnik do posta
Karabakh Agdam - Wisla

back na gospodarzy . Kurs u buków spada. Karabakh zaprezentował sie nie najgorzej w pierwszym spotkaniu teraz grają u siebie . Liczę na spadek w okolice 2,84-2,86

ja tutaj upatruję szansy w underze 2,5 i na rynku CS 1:0 i 0:0 oczywiście wisła z płynnością jak zwykle na bakier, toż to muł, nie rzeka (przynajmniej na razie) :-P

Odnośnik do posta

Nie przesadzajmy - płynnośc na 20 godz przed meczem jest naprawdę niezła - myśle że do samego spotkania będzie co najmniej 15-20 tys. Jestem ustawiony na rynku 0-0 po kursie 10,5 i czekam na wchłonięcie całej stawki.

Oby tylko nie było podobnie jak dziś z Lechem, gdzie przy kursie under 1,62, 0-0 stało dalej po 10,0... :-| Nie zapominajmy, że dziś pół forum miało w portfelu kurs 10,0 na rynku 0-0 u poznaniaków i to również złożyło sie na takie a nie inne zachowanie kursu...

Prócz tego warto zainteresowac sie MO Alkmaaru - reszta zakupów jutro, gdy rozjaśni się sytuacja :-)

Odnośnik do posta

Jablonec - APOEL

Rynek MO

Kursy systematycznie na APOEL lecą w dół. Obecnie na giełdzie można złapać 2 za 3,45, a u poważnych bukmacherów (m.in. 188bet) kurs w okolicy 2,85 (pinnacle 3,17).

Spieszyć się bo zaczyna spadać....

Odnośnik do posta

Ja zagram mecz Aris - Jagielonia DW: Jakikolwiek inny. Kurs jak na razie 7.2, ale Over leci oraz kurs na Aris co może spowodować spadek tego zdarzenia. Jak na razie niezła płynośc

przyjęte prawie 4,000Euro na rynku CS

Odnośnik do posta

To się nazywa spadek - Karabagh juz po 2.68 na gie3łdzie Kupiłem po 2.94 a sprzedałem po 2.82, gdybynm poczekał to bym podwoił zarobek ale i tak ładna transakcja z tego wyszła. Brawo dla tego kto to zauważył i podał tutaj że jest trend spadkowy :)

Odnośnik do posta

Dzisiaj na szczęście nie ma już powtórki z wczorajszego meczu Lecha i dzisiaj kursy na CS 0-0 w spotkaniu Karabach - Wisła sukcesywnie w dół :) Na razie udało się kupić po 10 oraz 10.5 i sprzedać po 9.80. Bawimy się dalej.

Liczę też na dalszy spadek kursów na AZ. Mam kupione po 2.44, chciałbym sprzedać po 2.34 i tam też się ustawiłem.

Odnośnik do posta

Szewa jeśli nasilenie środków pochodzących od traderów na jednym rynku będzie takie jak wczoraj to sytuacja może się powtorzyć narazie tego nie ma,wczoraj normalnie grałbym CS na meczu Lecha ale widząc co się dzieje nawet się tam nie pchałem,musi być pewna równowaga pomiędzy gamblerami a traderami,przynajmniej takie wnioski można wyciągnąć,chociaż z drugiej strony gdyby rynek był bardzo płynny to pewnie nie odczuł by zbytnio paru tysięcy euro.

Odnośnik do posta

@sonda

jest dokładnie tak jak piszesz. Jeżeli rynek jest średnio płynny to już 1-2k € pozwalają nim sterować. Wczoraj ktoś się ustawił z pieniędzmi @9.80 i odsprzedawał każdą przyjętą kwotę tick wyżej.

---------------------------

AZ - wyszedłem po 2.38, na 2.36 mamy spory opór.

Odnośnik do posta

Trochę buja na tej Wiśle...

no i następny meczyk z bramkowy się sprawdził...nie zdążyłem tu napisać wcześniej bo nie było mnie hehe:) chodziło mi o meczyk właśnie Karabakh-Wisła wracam a tu 3 bramy w plecy dla Wisły niezła żenada...

tak dla zabawy następny meczyk:

Lausanne v Randers przynajmniej 1 bramka

Odnośnik do posta