Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

yavor dzięki za odpowiedzi :-D

A o to jeden z moich najlepszych dotychczas zagranych rynków pre play kupiony wczoraj wieczorem.

Kurs spada nadal, aktualnie 2.08

89799680.jpg

97374480.jpg

jest jakaś zależność pomiędzy dużymi wpłatami pieniędzy na rynek a zachowaniem trendu?

(nie wiem, może mi się wydaje ale na wykresie widoczna jest zmiana trendu po dużej wpłacie)

3. na co zwracać uwagę w drabince wpłaconych kwot?

47862896.jpgr

odświerzam 3 pytanie, dodatkowo może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z blokadami??

Odnośnik do posta

wg mnie istnieje takie prawdopodobienstwo, ze po slupku przewyzszajacym swoja dlugoscia pozostale moze kurs poleciec w dana strone. jednak po samym slupku nie wiemy, czy to bedzie w gore czy w dol. jesli slupkiem jest back, to w dol. jesli lay to w gore.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.