Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

The Geeks Toy - Ladder

Promowane odpowiedzi

Na obrazku przedstawiłem część którę chciałbym rozciągnąć ale nie moge nigdzie w żadnych opcjach znaleźć takiej funkcji, chyba że wyłączę opcję graficzną pod ledder-em. Chciałbym utrzymać wszystko w takim porządku jak widać na screenie + rozciągnięcie zaznaczonej części

87804318.png

Odnośnik do posta
nie wiem czy o to chodzi, ale jedyna opcją jest rozciągnięcie narożnika

Obrazek

Dokładnie o to, dzięki tylko że u mnie jakoś tak dziwnie rozciągnąć mogę w połowie graficznej części :) jakiś bug? i stąd ten problem

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

qq5qhdgctr.jpg

Co nam daje ladder ?

1) Większa przejrzystość rynku. Widzimy dokładnie kwoty po obydwu stronach rynku ( back - lay )

2) Szybkość działania. Jednym kliknięciem możemy postawić zakład nie musimy nic zatwierdzać jak to jest w przypadku bezpośredniego korzystania ze strony betfair.

Dla początkujących zaznaczyłem też jak wyłączyć opcje "confirm bets". Jeżeli ją wyłączymy zakład będzie automatycznie zawarty bez konieczności jego potwierdzania ( czerwona strzałka na screanie )

Jak widzimy obecny kurs to 1,13 na Juventus Jednak to nie oznacza, że w tej chwili możemy zakupić kurs na Juventus ("wygra", czyli back) po 1,3 gdyż przed nami ktoś ustawił się już w tym "koszyku" . Niebieskim prostokątem oznaczyłem kwotę jaka czeka na przyjęcie po takim kursie . W tym momencie możemy od razu zagrać back po kursie 1,12 gdyż widzimy że ludzie wystawili na ten rynek ponad 9 tysięcy euro ( żółty prostokąt)

Zielonym prostokątem zaznaczyłem kwoty jakie już zostały "przehandlowane" po danym kursie. Błękitny prostokąt to miejsce wybierania stawki za jaką gramy.

To na razie na tyle takiego poradnika dla początkujących.

Odnośnik do posta

Ja nie rozumiem co jest zaznaczone nazielono co to jest np 145k co oznacza to ,,k,,

No i tu jeszcze takie pytania na

screenie

Mógłbyś jeszcze zrobić poradnik jak ustawić żeby sam robił kontrę i w razie czego ciął straty.

To tak szczegółowo bym prosił;p

Jak ustawiłeś screenshotera że możesz uzywać linku z .jpg Beż tego niechcą wchodzić obrazki na forum a jak dopisuje .jpg to nie odnjduje screena

Odnośnik do posta

Witam, od niedawna zaczelem używać Geeksa, gdyż zazwyczaj używałem BetTradera, i mam jedno pytanko, otóż wyłączyłem opcję "Confirm Bets" i przed meczem pieniądze łanie "siadają", lecz gdy chcę pohandlować troszkę w przerwach meczów, to każdy zakład, który chcę zawrzeć poprzedzany jest odliczaniem. Cz można to wyłączyć czy po prostu tak już jest?? Z góry dziex i pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 3 months later...

JA mam inne pytanie jak zrobić i czy wgl da się tak zrobić by mieć włączony więcej jak jeden rynek jak uruchomić drugi gdy już mam pierwszy włączony ??

I jak zrobić by w ladderze na rynku CS widzieć więcej jak te trzy wyniki 0-0 1-0 2-0 ??

Chodzi o to że tylko na drabince w CS pojawiają się te trzy sposoby na zagranie a nie widzę reszty innych wyników.

Odnośnik do posta

Żeby uruchomić więcej niż jeden rynek minimalizujesz ten co masz otwarty klikasz na market nawigator i wybierasz inny.

A co do drugiego pytania to klikasz na wynik tak jak na obrazku i zmieniasz.

wxjzipug7x334as.jpg

Odnośnik do posta
  • 1 month later...