Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Gdzie znajdę szkolenia dla początkujących?

Promowane odpowiedzi

Witam,

Właśnie przymierzam się bardzo poważnie do tradingu na bf. Przeglądam forum od kilku dni i wiem, że przede mną jeszcze długa droga, ale ciekaw jestem czy ktoś byłby chętny pomóc mi pójść trochę na skróty ;) Mówiąc wprost czy ktoś na forum oferuje jakieś szkolenia lub zna jakieś strony ze szkoleniami online godnymi polecenia? Jestem tu kompletnie nowy i jest to mój pierwszy post więc mam nadzieję, że nie znajdę za chwilę pod spodem kilkunastu negatywnych komentarzy... Jest to propozycja dla zainteresowanych i proszę o ewentualny kontakt na pw w celu dogadania szczegółów. Istnieje też opcja wymiany wiedzy na tę z zakresu arbitrażu sportowego (co tutaj nazywacie sure betami) ponieważ w tej materii mam bardzo dużo do zaoferowania.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

e tam, zaraz negatywne komentarze. tu sami swoi ;) jak cie cos trapi, to pisz smialo. kazdy kiedys zaczynal wiec ma jakis dlug wdziecznosci do splacenia. jesli chodzi o polskie strony traktujace o tradingu sportowym, to lepszego kompedium wiedzy niz to forum oraz portal traderzy.pl nie widzialem.

Odnośnik do posta

Równiez polecam to forum !!! Przekonałem sie sam na własnej skórze , ze sa jeszcze ludzie którzy pomagaja i podpowiadaja. Warto równiez poczytac posty z przed kilku miesiecy i dłuzej. Zachecam do lektury .

Odnośnik do posta

Dzięki za info ;) Co do Twojego pytania to imo najlepiej działa beatbookies, jednak ciężko tam wykupić licencję, serwis ma ograniczoną liczbę subskrypcji na sprzedaż. Kolejne to surebetmonitor (Polski soft z tego co mi wiadomo), arbitragepro, rebelbetting, betonvalue (kolejność nie jest przypadkowa) i to właściwie wszystko z czym miałem ostatnio do czynienia. Innych nie testowałem, lub testowałem ale już nie są dostępne.

Odnośnik do posta

Mario kiedyś uczestniczył w tym projekcie, ale jak jakiś kawałek czasu temu z nim rozmawiałem to już tam się nie udziela. Co do surebetmonitor-a to programik jak najbardziej godny polecenia i śmiało można pisać do nich w naszym języku ;)

cocniliare - na początek czytaj, analizuj, rób screeny, notatki itd jak tylko znajdziesz czas, a do tego bierz ten bonus od bf i graj za mikro stawki, bo tak szybciej na pewno poznasz specyfiki rynków niż "na sucho". Co ważne od razu akceptuj straty i wyrób w sobie ten nawyk, to pomoże później psychice i Twojemu budżetowi w przyszłości :)

Odnośnik do posta

Mazi robię dokładnie tak jak mówisz ;) Konto na bf mam już od bardzo dawna tylko wykorzystywałem je do czego innego. Straty nauczyłem się ciąć na arbitrażu. Kilka bolesnych lekcji już przerabiałem w swojej karierze, kiedy miałem obstawione wyniki na innych bukach, kursy uciekały mi na azjanach i bf, a ja czekałem czasem po kilka dni na odbicie we właściwą stronę. Łatwo się przejechać.

Odnośnik do posta

Czytam i czytam wszytsko jak leci i im więcej czytam tym bardziej zdaję sobie sprawę jak mało wiem, chociaż "mało" w tym przypadku to i tak za dużo powiedziane ;)

Zawsze przemawiały do mnie wykresy i widzę, że są one przez Was często wykorzystywane czy to na bf czy też na fx. Czytam te tematy i nie wiem skąd bierzecie te wszytskie zależności... Od czego zacząć żeby to ogarnąć? Jakaś literatura godna polecenia? Chce się tego wszystkiego nauczyć i to bardzo...

Odnośnik do posta

Przepraszam, że wbiję się w Twój temat, ale nie chcę zaśmiecać działu tworzeniem kolejnego tematu z tylko jednym pytaniem i prawdopodobnie jedną odpowiedzią, a w sumie jakoś z początkami gry można to połączyć :-D

A mianowicie, czy betfair może wyciągnąć jakieś konsekwencje (blokada konta, wypłaty) za notoryczne granie stawką <2e?

Odnośnik do posta