Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

FIFA 13 na PS3 ustawki! :P

zajczyk

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Normalnie wszyscy graja na konsolach :P Dla mnie PS3 i Xbox360 to zło. Ja nie wiem jak mozna grac w gry na konsolach. W pilkę nozna to jak najbardziej ok...Ale np w FPSy to czysty masochizm :P

Odnośnik do posta

uuuu to miedzy 11 a 12 juz byla niezla przepasc :P chwile zajmie Ci ogarniecie, szczegolnie gry w defensywie :) jak bedziesz mial 13 to dawaj znac ogarniemy wszystko

Odnośnik do posta

ja w pesa gralem od 2004, ale to jak sie stoczyli w 2010 przebralo miarke i przetalem w to grac, teraz gralem w demo i pesa 13 i fify 13 i w prawdzie poprawili sie ale jednak ciezko im bedzie narazie dogonic fife. i dlatego narazie fifka ;]

pozdro

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.