Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

FIFA 13 na PS3 ustawki! :P

zajczyk

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, mam małe pytanie o grze online właśnie.

Otóz grałem online i w kilku meczach mialem wrarzenie jak by przeciwnik nie grał a za niego grał komp. Konkretnie jak ja atakuje to moja druzyna zachowuje sie zawsze w miare pasywnie, tzn nie wysówają się wszyscy, jedynie jak sam nacisne to wysowa się zawsze jeden, max 2 graczy. U przeciwnika zawsze idealnie wychodzi przynajmniej kilku.. Podobna sprawa w wobronie, jak tylko podaje pilke w pole to zaraz dobiegaja do mnie grzecze przeciwnika. Nie jeden tylko zaraz kilku, idealnie wychodza do kazdego gracza co jest przy pilce. Moze nie jestem mistrzem gry ale nie kumam jak to zrobic bo sam w obronie moge max 1 gracza przywołac do obrony i jednym sterowac a u przeciwnika wszyscy bronia idealnie a potem zaraz moga wyjsc do ataku tez wychodzac swietnie na wolne pozycje..

Pytam bo mam ciagle wrarzenia ze gram jak by z przeciwnikiem ktory tylko czasem sie wlacza w gra a cala reszte robi za niego konsola. Może się mylę i można to jakoś zrobić by tak grać, prosze o jakieś info, może porade..

Moj nick na PS3 Scorpionn99 chętenię też zagram jak macie ochtę.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.