Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

FIFA 13 na PS3 ustawki! :P

zajczyk

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Ide na mistrza :D widze ze juz za mnie wszyscy wpisali wyniki :P Zwyczajnie FC BAYERN jest najlepszy :D

Zajczyk ja tez chce tak dobrze sie bronic, musisz mnie poduczyc :)

Odnośnik do posta

Scorpionn99 - samuel10veb 5 do 0

Mimo że kolega po skończonym meczu sie 'wylogował' zakładam że to nie z jego winy to wpisuje taki wynik jakim realnie mecz sie zakonczył. Wyjscie bylo juz po zakonczeniu.. Mam nadzieje że Samuel nie ma nic przeciwko?!

Odnośnik do posta

Scorpionn99 - dreppa 3 : 0

scorp - kornik1985 8:0

scorpionn99 - zajczyk86 2:1

Scorpionn99 - samuel10veb 5 do 0

Komo - Scorpion 3 do 3

Postanowilem zebrac moje wyniki by łatwieł było robić tabele. Zapraszam tych z kim jeszcze nie grałem na mecz dziś od 19. Oczywiście na rewanże też zapraszam, byle by było z kim zagrać :)

Tych panów zapraszam bo chyba jeszcze z nikim nie grali...

klimas1987

bagginek - Arsenal

fabiogolab

Odnośnik do posta

Patrząc na Twoje wyniki to strach za pada łapać. No ale niech będzie... po 19 będę online, wyślij zaproszenie.

fabiogolab - JUVENTUS

Ciesze sie a zaproszenie juz masz wyslane :)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.