Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

FIFA 13 na PS3 ustawki! :P

zajczyk

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...

zajczyk wysłałem Ci zaproszenie :) być może kiedyś uda się ustawić na granie ja dopiero zaczynam bo w sumie to niedawno zaopatrzyłem sie w PS3 więc będę dostawał bęcki. Jakby ktos by chętny zaprosić mnie do znajomych to login mam taki sam jak na forum

Odnośnik do posta

adamek - bo xbox ma pady dla ludzi z lapami king konga, w dodatku nawet jak sie ma lape king konga to sa niewygodne.

kornik - dzisiaj to akceptuje o ile juz tego nie zrobilem ;) pozdro

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

proponuje, aby grajacy z forum ( a nazbieralem ich juz ok 10 ) podali tutaj nicki na fife to latwiej bedzie sie lapac. No i wpadl mi do glowy pomysl ze moze zrobimy jakas mala lige forumowa? :P co wy na to?

Odnośnik do posta

Ja jestem jak najbardziej za :) moze nie dostane oklepu od wszystkich :pmoj nick jest strone wczeeniej ale jakby sie komus nie chcialo wracac na poprzednia strone to Kornik 1985 z forum w znajomych mam samuela i zajczyka chyba dwie pozostale osoby ktore mam w zajomych to takze ktos z forum :)

Odnośnik do posta

Zróbmy listę i dopisujmy się tak będzie najlepiej chyba ;)

liga byla by dobra ale mozna tez zrobic wirtualny klub :D ? Jacys chetni ? Hedstety i mozna jechac z koksem ;)

id: bagginek

Odnośnik do posta

bag_gio watpie ze sie zbierzemy czesto zeby razem pograc bo to jest tryb dla totalnych maniakow z ogromna iloscia wolnego czasu :) ale liga ma duzo wieksze szanse by wypalilc. Utworzylibysmy temat w ktorym by byla grupa i robilibysmy ustawki np z terminem rozegrania kolejki do jakiejs daty. Kazdy z kazdym i potem rewanze, wpisywac sie chetni na liste nickami z fify: Zobaczymy ile osob sie zglosi i czy to wypali :) Piszcie jak byscie ewentualnie to widzieli.

Liga:

1. Zajczyk86

Odnośnik do posta

a no i gramy albo klubami albo krajami? bo z doswiadczenia wiem ze to troche robi roznice jak sie miesza. W sumie mi to obojetne ale oddam glos na reprezentacje :)

Odnośnik do posta

sporo ciezej gra sie klubem przeciwko reprezentacji. pierwsza edycje mozemy zrobic np klubami jak bedziemy grac dalej to nastepna reprezentacjami albo na odwrot. no zobaczymy jakie zdanie ma reszta i ile osob sie zglosi

Odnośnik do posta

Zrobił bym to ze każdy czym chce gra ;) Ja gram Arsenalem i mimo tego, że ktoś bierze barce czy hiszpanie to nie zmieniam tego ;) Ale głupio to wyglada jak rep z klubem gra no ale coz :P to tylko gra ;)

Szkoda ze nie lubicie trybu gwiazdy :P zeby pograc wystarczy 3-5 ludzi ;) tak samo mozna sie umowic, ja do ligi sie pisze jak najbardziej jednak bardzo sobie cenie zawsze kooperacje bo jednak w 1 vs 1 ktos odchodz z placzem od konsoli :P a lubie wspolprace ;)

Na razie widze ze liga ma wieksze poparcie wiec sie pisze ;) moze z czasem jakies zrzuty bedziemy robili i turnieje o $ tylko najpierw to trzeba wizasc sie za granie a nie gadanie ;)

Odnośnik do posta

W zasadzie to ja też zazwyczaj gram klubami więc obstawałbym za tym żeby pierwszą edycję ligi zrobić klubami ale jeśli będzie inna opcja to się dostosuję :)

1. Zajczyk86

2. Dreppa_75

3. samuel10vebb

4. Kornik1985

Odnośnik do posta

1. Zajczyk86

2. Dreppa_75

3. samuel10vebb

4. Kornik1985

5. klimas1987

6. bagginek

PSN id podajecie tutaj mam nadzieje ;)? mozna by juz zaczac grac jakies towarzyskie spotkania :D

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.