Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

FIFA 13 na PS3 ustawki! :P

zajczyk

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

1.Zajczyk86

2.Dreppa_75

3.samuel10vebb

4.Kornik1985

5.klimas1987

6.bagginek

7.komo29

8. benks

Wprawdzie jeszcze giera leży w pudle w samochodzie ale dzisiaj zainstaluje i zobacze co i jak. Także możecie się zapisywać na sparingi ;)

Odnośnik do posta

Aha i mam jeszcze pytanie odnośnie takiej kwestii. Ostatnia wersja fify jaką mam to chyba 11 i tam przynajmniej mi się tak wydaje, że jak grasz online z klientem co ma więcej punktów rankingowych to jemu jest dużo łatwiej? Każdy strzał wpada, twoi zawodnicy są wolni itp. Tutaj też jest taki bezsens?

Odnośnik do posta

nie tutaj ranking online jest zupelnie inaczej zrobiony, poziomy ktore zdobywasz daja jedynie wiecej meczy w trybach rozgrywki czyli latwiej nie spasc lige nizej albo awansowac. Miedzy nami nie bedzie czegos takiego. Ma natomiast znaczenie i zawsze mialo kto jest gospodarzem - czyli tworzy gre, wtedy grajki graja troche lepiej. Dlatego bedziemy grac mecz i rewanz zeby bylo fair. Podobnie jest z reprezentacjami, ze klubem vs reprezentacja gra sie ciezej, ale nie wiem czym to jest spowodowane.

Odnośnik do posta

Jeszcze jeden i możemy zaczynać :) Wczoraj miałem chyba przedsmak tego co mnie czeka w potyczkach z Wami. Dostałem solidny łomot od zajczyka w kilku meczach :P Z resztą komo29 też nie raz już mi dokopał :) Na swoje usprawiedliwienie dodam że moje ostatnie zetknięcie z Fifą to była 09 na PS2 i to tylko ze szwagrem przy różnego rodzaju trunkach.

Odnośnik do posta

Gra ogólnie duupy nie urywa. Jakoś ciężko mi jest piłkę odebrać ale to chyba wynika z przesiadki z 11 a tam trochę inaczej zawodnicy się poruszali. Bramkarze słabo. Jakoś więcej przestrzeni na boisku w porównaniu z moją 11. Póki co poziom 2 osiągnięty ;) i trzeba trenować dalej.

Mój nick w grze: fabiogolab

Odnośnik do posta

Ktoś mnie wczoraj zapraszał ale miałem gości właśnie i graliśmy ;) przyjąłem później, na mecze proponuje się umówić jakoś jestem chętny, jak coś pisać priv z propozycją godziny czy coś ;) gram Arsenalem ;)

Odnośnik do posta

Dobra zajcu, ruszamy już dziś. Zrobiłem na podstawie http://www.quickleag...meSchedule.aspx terminarz. Jeżeli wszystkim pasuje możemy przy nim zostać. Wg kolejności zgłoszeń odpowiednio zostały zmienione w excelu nazwy np. Team 1 to zajczyk itd.

Wg powyższego wyszedł mi taki terminarz. Możemy zrobić tak by nie pauzowała osoba to zagra 1 mecz z 17 kolejki awansem. Czyli jedna osoba zagra w danym dniu 2 mecze.

Oto terminarz. Oczywiście inicjatorem pomysłu i zarządcą tematu jest zajczyk więc ostateczne słowo należy do niego.

Aha i moja propozycja byśmy nie powtarzali drużyn - zróbmy wybór z zasady kto pierwszy ten lepszy. Żeby nie było, że pod siebie działam to wybiorę ostatni.

rozgrywki Traderzy fifa 13.xlsx

Odnośnik do posta

zajebiscie, wiec lecimy wg tego terminarza, tylko pytanie do was - ile kolejek np w ciagu tygodnia chcemy rozegrac? ja proponuje zeby to byly np 3. Co wy na to? Ja bede prowadzil tabele i aktualizowal co pelna rozegrana runde.

Zespol ktory jest gospodarzem tworzy gre i wysyla zaproszenie do drugiego gracza. W przypadku kiedy komus przerwie internet i wyrzuci go z gry proponuje powtorke, ale bez przesady zeby sie nie trafilo, ze ktos celowo w koncowce przegrywajac bedzie odcinal internet i chcial powtarzac mecze w nieskonczonosc :)

Wyniki wpisujemy tutaj w temacie wg wzoru:

runda 1: Zespol1 - Zespol2 wynik

I zeby sie nie dublowac wynik wprowadza zwyciezca.

Jak macie cos jeszcze do dodania to pisac i zaczynamy! :)

Odnośnik do posta

Aha no i jeszcze czas gry - ja proponowałem wcześniej 10 min połowa (nie wiem czy jest taka możliwość w fifie).

No to jak mamy dograny terminarz to ruszamy z drużynami:

Wpisujcie obok nicku:

1.Zajczyk86

2.Dreppa_75

3.samuel10vebb

4.Kornik1985

5.klimas1987

6.bagginek - Arsenal

7.komo29

8. fabiogolab

9. Scorpionn99

Odnośnik do posta

1.Zajczyk86 - Manchester City

2.Dreppa_75 - Manchester United

3.samuel10vebb- FC Barcelona

4.Kornik1985

5.klimas1987

6.bagginek - Arsenal

7.komo29

8. fabiogolab

9. Scorpionn99

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.