Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

BAH czy Bwin napewno nie umiejetnie wystawia kursy na tą opcje, ale nie mysle o nich wczoraj przeliczałem stosunek kursu 0:0 do 1:0 i pozniej 1:1 czy 0:1 jakie wystawia leonbet, redbet z tym co jest na betfair, jak jakis wyszedł mi za wysoki na betfair w kazdym przypadku spadł, nie mam wiekszej wiedzy o tych bukach ale czesto zmieniaja kursy wiec mysle sa najbardziej zbizone do rzeczywistych, ja rozniez z checia sie przyłącze, nie rozpatrywałem lig pod tym kontem i to bardzo ciekawe.. To moze od razu wrzuce stronke gdzie sa fajne statystyki na najczesciej padane wyniki w meczach w ligach:

http://www.betvirus.com/leagueStats/66758/

http://www.betstudy.com/soccer-stats/teams/panathinaikos/scores/

ta druga jest nawet lepsza bo sa wyniki dla poszczegolnego zespołu

zawsze mozna rzucic okiem, z tym że nie wiem czy wszystko mozna rzucic do jednego worka czy kazdy mecz w danej lidze, kazdy rynek np 1:0 bedzie sie zachowywał tak jak mowia statystyki.. znaczenie moga miec rowneiz poszczegolne handipacy na mecz przy ustaleniu rynku do handlu:

http://en2.7m.cn/pk_live_en.aspx?line=no

Fajna stronka pokazane sa spadki i zmiany handicapu

Jesli sie myle prosze mnie poprawiac bo nie zajmuje sie rynkiem CS od dawna, i z checia dowiem sie czegos nowego w tej kwesti, bo wiadomo tick z tego przedziału kursowego zdecydowanie wiecej "waży" jak ktos to powiedział niz przewaznie na rynku MO, chodz nawet ostatnio dosc czesto zdarza sie ze kurs na pewniaka skacze, płynny rynek i lay za 1000E moze dac ładny zysk z jednego ticka przy niskim kursie a co za tym idzie niskim zobowiazaniu.. ale mowa byłą o CS:)

Dzis sprobuje kierowac sie statystykami druzyny i postaram sie wyłac nieco zawyzone kursy na wynik, bo wczoraj patrzyłęm bardziej na spadki underu/over, handicap, no i sumie zapisanych miałem 17 meczow do kazdego srednio po 3 wyniki, troche czasu to zajeło ale moge powiedziec ze to dobry sposob, wiekszosc spadła niektore nawet o 5 tickow a to duzo na ten rynek, zaledwie kilka podskoczyło do gory, z tym ze były to te ktorych nie byłem pewny.

Jeszcze miałbym taka prosbe bo nie moge znalesc jesli ktos ma stronke gdzie sa kursy na CS z przed samego meczu na betfair to prosze zeby podesłał..

Odnośnik do posta