Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bonus Betfair

Promowane odpowiedzi

Cześć. Rejestrując się na Betfair kilka miesięcy temu nie wpisywałem żadnego hasła uprawniającego do odebrania bonusu przy pierwszym depozycie. Czy wpłacając kasę teraz (po raz pierwszy na wspomniane konto) do Betfair istnieje możliwość otrzymania 20E, czy moja szansa już przepadła?

Odnośnik do posta

Cześć. Rejestrując się na Betfair kilka miesięcy temu nie wpisywałem żadnego hasła uprawniającego do odebrania bonusu przy pierwszym depozycie. Czy wpłacając kasę teraz (po raz pierwszy na wspomniane konto) do Betfair istnieje możliwość otrzymania 20E, czy moja szansa już przepadła?

Spróbuj do nich napisać maila - że zapomniałeś, albo że nie wiedziałeś. Przynajmniej ja tak zrobiłem i mi dodali 20e (100% pierwszego depozytu), a też nie wpisałem kodu przy rejestracji... to było gdzieś w styczniu.

Odnośnik do posta

ja mialem podobna sytuacje u williama hilla, skontaktowalem sie z supportem i dali bonus wiec sprobuj.

Mi ostatnio przesłali z WH, że mam freebet 5 gbp, a po wejściu na konto pisało, że jest to 50 gbp. Postanowiłem więc dopytać i okazało się, że jakiś błąd i jeśli chce mogę sobie wybrać kwotę freebeta :D Warto zawsze zapytać, bo to przecież praktycznie nic nie kosztuje :)

Odnośnik do posta

Wysłałem maila do betfair. Oto co odpisali:

"Drogi Panie Piotrze,

Dziękujemy za nadesłany email.

Niestety na starym koncie nie będzie mógł Pan odebrać bonusu.

Może Pan natomiast założyć nowe konto Betfair, na swoje dane, oraz podać kod promocji VAC518. Dzięki czemu może Pan odebrać bonus.

Po otwarciu nowego konta prosimy o wiadomość w celu zamknięcia starego konta."

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.