Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

W poszukiwaniu strategii

Promowane odpowiedzi

Na betfair jestem już długo. Wiele już przegrałem szukając odpowiedniej strategii. Pomysłów miałem już wiele ale bez sukcesów. Zastanawia mnie czy te wszystkie pomysły na forum dotyczące łączenia dwóch czy więcej rynków mają jakiś sens? Jeszcze nie widziałem tutaj człowieka który by się pochwalił dobrymi wynikami w długim okresie czasu grając skomplikowaną strategią np typu MO+U/O, czy wszelakie kombinacje na CS. Jak już czytałem blogi gdzie gracz miał dobre profity to były to proste strategie.

Od wczoraj swoich sił próbuję na rynkach U/O. Przeważnie wchodzę w drugiej połowie gdzie wynik jest np 1-0. Wtedy kupuję Under2,5 aby w razie nie powodzenia aby red był max 50%zobowiązania. Łapię 3 tiki i uciekam zwykle na greena nie czekam dłużej niż 2min. Zagrałem tak 50 meczy. 48 na plus a 2 stratne gdzie przy jednym popełniłem błąd bo wszedłem na rynek poniżej 1k i kurs w wciagu 5min dupy nie ruszył no i padła bramka. Co myślicie o takiej strategi łapania kilku tików?

Odnośnik do posta

Na betfair jestem już długo. Wiele już przegrałem szukając odpowiedniej strategii. Pomysłów miałem już wiele ale bez sukcesów. Zastanawia mnie czy te wszystkie pomysły na forum dotyczące łączenia dwóch czy więcej rynków mają jakiś sens? Jeszcze nie widziałem tutaj człowieka który by się pochwalił dobrymi wynikami w długim okresie czasu grając skomplikowaną strategią np typu MO+U/O, czy wszelakie kombinacje na CS. Jak już czytałem blogi gdzie gracz miał dobre profity to były to proste strategie.

Od wczoraj swoich sił próbuję na rynkach U/O. Przeważnie wchodzę w drugiej połowie gdzie wynik jest np 1-0. Wtedy kupuję Under2,5 aby w razie nie powodzenia aby red był max 50%zobowiązania. Łapię 3 tiki i uciekam zwykle na greena nie czekam dłużej niż 2min. Zagrałem tak 50 meczy. 48 na plus a 2 stratne gdzie przy jednym popełniłem błąd bo wszedłem na rynek poniżej 1k i kurs w wciagu 5min dupy nie ruszył no i padła bramka. Co myślicie o takiej strategi łapania kilku tików?

No to ja tu chyba czegoś nie rozumiem. Skoro jakaś strategia jest dochodowa to co za różnica czy jest prosta czy skomplikowana? Im prościej tym lepiej według mnie bo nie ma za dużo kombinowania czy będzie tak czy siak. Ja gram tenis ip w dużej mierze oparty tylko na formie zawodniczek. Skomplikowane to nie jest a coś tam z tego jest.

Odnośnik do posta

A dlaczego nie stosować tych prostych strategii, które są opisane i dają dobre profity? :-)

Odnośnik do posta

To co rkotcomando pisał to moim zdaniem np. w przypadku kombinacji cs z underem, albo inne kombinacje, to już można raczej nazwać pewnego rodzaju zaawansowanym bettingiem. I odnosząc się do klasyka (co aszymber napisał), to nikt z handlujących-betujących robiących dobre pieniądze na takim czymś nie będzie ujawniał swoich strategii. Choć same poznanie niektórych strategii w sobie nie da możliwości zarabiania, bo kluczem np. w jej przypadku będzie selekcja odpowiednich meczy (mowa o piłce nożnej). Bo co z tego, że będziesz znał strategia LTD, albo strategia którą między była wykorzystywana przez psychoff u3.5 i 3-1 dla druzyn z kursem na faworyta do 1.8, jak i tak ich nie wykorzystasz do zarabiania bo kluczem będzie selekcja. Chyba, że sama strategia będzie się opierała na zdobyciu edga w postaci przewagi "kilku sekundowej" i próbie zgarnięcia przed innymi konkretnych betów po zmianie wyniku jeśli będzie taka możliwość. A o tym co pisałeś i stosowałeś,to łapanie kilku ticków samo w sobie jest dobre (niektórzy robią to na innych dyscyplinach i nie narzekają :)), ale sam widzisz, że zawiodłeś przy selekcji meczów wchodząc w nieodpowiedni rynek poniżej 1k. Popracuj nad tym, albo poszukaj szczęścia w handlowaniu pre. I pytanie, czy wchodzi tylko w gre piłka nożna czy inne dyscypliny także?

Edytowane przez Braid
Odnośnik do posta

Mówiąc o prostych strategiach o których czytałem miałem namyśli LTD Cahira ale przy tym trzeba mieć bardzo dobrą analizę no i doświadczenie. Próbowałem tej strategi wielokrotnie ale nie szło mi za bardzo:) Następna to strategia opisana przez tradera999. Pograłbym tą strategia ale puki co nie mam stałego łącza i mały limit danych i relacja live odpada a przy niej ani rusz odnośnie gry w tenisa na kilka tików.

Odnośnik do posta

Dziś wieczorkiem trochę wolnego czasu i wszedłem na geeksa trening mode. Wymyśliłem coś takiego: 70-75min meczu aktualny wynik 0-0. Bierzemy backa U/O0-0 po kursie 1,7-2 za 2j i 1j back 1-0 na underdoga. Kursy na U/O lecą szybko w dół natomiast CS dużo wolniej i mamy okazje łapać greena(od 10%-40% w zależności ile czasu siedzimy na otwartej pozycji . Jeszcze większe green będzie jak w końcówce underdog doprowadzi do 1-0. Zagrałem tym sposobem 3 mecze. Wszystkie na +. Będę to testował dalej.

Odnośnik do posta