Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dobrze opisany jest ten system na http://www.surebety.pl/kategoria,systemy,kelly.html ,w dziale download jest jest prosty program do obliczania stawki jak i kombinacji meczy,kiedyś próbowałem grać tym systemem,ale trzeba dobrze oszacować swoje prawdopodobieństwo trafienia wyniku 0,6 a 0,7 robi jednak różnice.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Narazie staram sie skupić na rynkach o/u. Zauważyłem ze ciężko jest mi opanować emocje i popełniam przez to błędy, ale dzisaj z meczu na mecz było coraz lepiej. Brak mi wprawy i doświadczenia. Zdarzyło mi się wejść in play w meczu czeskiej ligi i miałem więcej szczęścia niż rozum bo zostałem z layem na +2.5 i zaraz na początku padł gol.

1. Przy jakich proporcjach kursów przed meczem mamy odczynienia z faworytem a gdzie można juz uznać za wyrównaną pare? Czy np. kurs 2.2 i 3.9 tu mamy już wyraźnego faworyta od którego będzie się oczekiwało wyjścia na prowadzenie?

2. Czy jeśli w jakimś meczu mamy do przerwy wynik 2-0, 2-1, 1-1 lub wyższy uczestniczysz w rynku o\u, MO (czy zawsze jest tak że jak gospodarz prowadzi to kurs nie podskoczy? ) lub innym?

3.Czy można opierać swoje przewidywania co do zmian kursów O/U w przerwie, głównie na kursach o/u lub CS które mówią nam czy gracze oczekują goli? Tzn. jeśli kursy O\u są stosunkowo blisko siebie to wtedy tak jakby nie ma już faworyta (tzn jest bo np. prowadzi 1-0 ale rynek o\u nie będzie brał tego pod uwagę)

4. Kurs na Under 2.5 będzie się zachowywał analogicznie do kursu na CS 0-0? Czy może są jakieś wyjątki?

tokarz1989

Tu masz link

Ad 1. Tak, przy takich kursach to już jest faworyt ale nie taki zdecydowany, bardziehj byłbym skłonny powiedzieć że jest to atuta własnego boiska

Ad 2 Przy wyniku 2:0, 1:1 - u3.5, przy wyniku 2:1, 1:2 - u4.5. Jeśli jest to zdecydowany faworyt to kurs nie powinien podskoczyć.

Ad 3. Tzn nie ma faworyta co do rynku o/u nie w stosunku do drużyny. Jeśli kursy na o/u 2.5 są zbliżone np 1.98 - 2.02 to można się spodziewać wszystkiego.

Ad 4. CS 0:0 może być pewnym wyznacznikiem co do spekulowanej ilości bramek w danym spotkaniu jeśli jest on w granicach 10 to można spodziewać się undera ale, tak jak pisałem można....to jest tylko sport

Odnośnik do posta