Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

Jakie Api mogę ustawić w Geeks Toyu żebym nie płacił Betfair? Do jakiej jest to granicy?

Czy mogę raz ustawić sobie ustawienia a Layoucie żebym nie musiał za każdym razem zmieniać?

Do czego służą te wykresy Traded Volume? Jak je wykorzystujecie do handlu na koniach?

Jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

Właśnie ściągnąłem pierwszą moją aplikację wspomagającą trading no i mam takie pytanie,czy Betfair pobiera jakieś opłaty za korzystanie z tego programu?

Odnośnik do posta

Ok,dzięki,powiem szczerze że wygląda to dość skomplikowanie pewnie trochę minie czasu zanim zacznę z tego korzystać ale już na pierwszy rzut oka widać że korzystający z takiego oprogramowania ma przewagę.Jak rozumiem nie ma tutaj czegoś takiego jak wylogowanie,tylko zamykamy program?

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Panowie od czego zacząć naukę obsługi takiego programu , w zasadzie nie chodzi mi tu tylko o Geeksa ale tak ogólnie.Oglądałem trochę filmików,wszystko tam się rusza,światełka migają,jak sobie włączyłem ten programik to nieświadomie postawiłem zakład klikająć na coś(wiem że mogę włączyć opcję confirm bets)ale jak zacząć,jakie macie doświadczenia?

Odnośnik do posta

@Sonda

Jak ja sie uczyłem obsługi Geeksa to odbywało sie to na meczach tenisowych. Robiłem w ten sposób, że otiwrałem sobie interesujący mnie mecz w tej aplikacji, a równoczesnie miałem otwarty ten sam rynek na stronce BF, aby w razie problemów móc szybko usunąć zakład, bądź zrobić kontre.

Mnie również zdarzyło się kilka razy postawić nieswiadomie zakład, ale to chyba standard. Najważniejsze to uczyć się na małych stawkach. Po okresie nauki odstawiłem jednak Geeksa, bo zwyczajnie, nie jest mi potrzebny i ma kilka deneruwjącyh usterek, jak np. niemożnośc przełączana sie pomiędzy kilkoma rynkami/meczami jednym kliknieciem.

Odnośnik do posta

Dzięki Homik,mi na ten moment też ni jest potrzebna taka nakładka bo handluję przed meczem podobnie jak ty na CS,ale chce rozwinąć swoje umiejętności,możliwości o nowe elementy,cenna wskazówka to to żę można otworzyć tą nakładkę a zarówno samą stronę Betfair co będzie dla mnie sporym ułatwieniem.

Odnośnik do posta
niemożnośc przełączana sie pomiędzy kilkoma rynkami/meczami jednym kliknieciem

Hmmm, mozesz dokladniej opisac o co chodzi? Uzywam geeksa, czesto "na kilka rynkow" i miedzy tymi otwartymi mozna sie przelaczyc po prostu wybierajac odpowiedni element na pasku zadan. Oczywiscie przy kazdym rynku musi byc wybrana opcja "show in taskbar".

Jesli zas chodzi o przelaczanie miedzy rynkami danego meczu, to jezeli jestes np. na MO, a chcesz sie przelaczyc na O/U2,5 w tym samym meczu bez zamykania MO, to kliknij rynek O/U2,5 prawym przyciskiem myszy.

Odnośnik do posta

Pewnie coś zle ustawiłem ale jak chcę postawić zakład to pojawia sie moja stawka na lederze a po chwili z niej znika ,zarówno przy włączonym jak i wyłączonym confirm bets.,jak postawić zakład jednym kliknięciem?Mam też pytanie jak korzysta się z innych funkcji np. tick offset jak już postawię zakład to co mam zrobić aby program mi wystawił kontrę a pozatym jak to działa? jeśli kurs idzie w "dobrym"kierunku to wystawia kontre a jeśli w przeciwnym to co się stanie,jak to działa z góry dzięki za odpowiedz.

Odnośnik do posta

Sprawdź czy masz włączone fill or kill, jeśli tak to wyłącz.

Tick offset sam wystawia kontrę po przyjęciu całego zakładu (tick full) lub części (tick partial).

Włączasz i wyłączasz przyciskami obok (stop lub go).

Jeśli kurs pójdzie w złym kierunku to musisz ręcznie zadziałać ;) niestety nie ma w geeksie stop loss, a szkoda.

Odnośnik do posta

Elo, jak ustawić w Toy'u aby samemu rozłożyć zyski. Chodzi mi o to, że nie posiadając oddzielnej kolumny móc samodzielnie wystawiać zakład, który wyrówna mi zyski (Aby po wciśnięciu czegoś otrzymywać stawkę "NET" którą sam będę musiał ustawić)

Odnośnik do posta

Spróbuj PPM na kolumnie z wystawioną kasą ( i na odpowiednim kursie), będziesz miał tam swojego greena/reda i na nim kliknij. Nigdy tego nie używałem, ale wydaje mi się że tak to działa ;)

Pozdro

Odnośnik do posta

Wiem, że tak robi się greena. Ale jest taki problem, że program wystawia wtedy kontrę po najwyższym możliwym kursie(np. jest luka 4,0-4,5, to program wystawi laya 4,5 lub w przypadku straty backa 4,0). Chodzi mi o to abym sam wybierał gdzie chcę postawić zakład rozdzielający zysk(bez robienia dodatkowej kolumny)

Odnośnik do posta

Zaba Ci napisal co masz zrobic. PPM to prawy przycisk myszy. Pojawi Ci sie menu ze stawkami. Ostatnia pozycja w tym menu, to Twoj mozliwy green/red po danym kursie. Klikasz na niego i masz to co chciales.

Odnośnik do posta

A jeszcze jedno pytanko. Nigdy mnie to nie interesowało bo zawsze handlowałem na konikach. Ale przy tenisie może się przydać. Czy można usunąć zakład podczas jego stawiania(w tenisie jest to 5 sek)? Jeśli tak to jak?

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.