Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

Powiedzmy, że masz w koszyku 100e, dokładasz swoje 10 euro, to jesteś w kolejce na samym końcu. Czyli żebyś był na początku, ktoś musi skupić 100e zanim zacznie pobierać Twoją stawkę. Musisz obserwować leadera i podliczać, ile zostało skupionych pieniążków - wtedy będziesz miał mniej więcej pojęcie gdzie "jesteś". Nigdy nie da się tego określić na 100%, chyba że ustawiłeś się pierwszy w kolejce ;d

Odnośnik do posta

pieniadze w koszyku sa dokladane i zdejmowane bez ich przehandlowania, tak ze najlepiej sugerowac sie wlasnie przehandlowana suma w danym koszyku. na podanym przykladzie: jesli w koszyku lezy 100, dolozysz swoje 10, to bedzie widnialo razem 110. teraz patrzysz ile pieniedzy zostalo przehandlowane w tym koszyku (zalozmy, ze jest 0 dla latwiejszego zobrazowania sytuacji). zalozmy, ze nikt tej wczesniejszej 100 nie wycofa, to na tym kursie musi zostac przehandlowane 200, aby zaczelo pobierac twoja stawke. jesli cos z tej setki przed toba bedzie zdjete wczesiej - zacznie pobierac twoje 10 rowniez wczesniej.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Witam.

Mam pytanko odnośnie hedgowania.

Załóżmy że daję hedge przy kursie 1.43 na greena 10e, a w międzyczasie kurs zmieni się znacznie na naszą korzyść zwiększając greena. Czy program dalej będzie próbował wystawić zakład po żądanym kursie, nawet jeśli nie będzie on w zakresie skupowanych kursów, czy nie wystawi takiego zakładu?

Innymi słowy, czy zrobię komuś niespodziankę wystawiając dużo wyższy niż obecnie dostępne kurs. :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Jest możliwość ustawienia w drabince stałej stawki? tak aby zawsze była stawka 5% mojego kapitału

Klikasz na Stake na drabince, rozwija się menu ze stawkami, kilkasz Bank % i wybierasz procent jaki cię interesuje.

Odnośnik do posta

Geeks nie pokazuje mi zakładów nieprzyjętych,ale na drabince są one widoczne.Coś musiałem popsuć w ustawieniach,parę dni temu wszystko działało tak jak trzeba.Co zrobić? mellow.png

Odnośnik do posta

Geeks nie pokazuje mi zakładów nieprzyjętych,ale na drabince są one widoczne.Coś musiałem popsuć w ustawieniach,parę dni temu wszystko działało tak jak trzeba.Co zrobić? mellow.png

Kubulek musisz po prostu kliknąć prawym przyciskiem myszki na ten panel post-608-0-14355900-1326391416_thumb.jpg

i

wyskoczy ci menu a na nim pokaż/ukryj i zaznacz żeby wyświetlało nieprzyjęte zakłady01%20Smile.png

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.