Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

racja , a mozesz mi pomoc ze stop lose? uzywalem tego na back serv tenis no i jak jest na moja korzysc to greenuje i wylaczam stop lose, nastepepnie wlaczam od nowa i gram back serwujacego i nagle liczy mi pare roznych pozycji ze brakuje srodkow tak jakby pamietalo te zeszle zagranie mozna tego sie jakos pozbyc ?

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Co trzeba zrobić żeby po wystawieniu w innym miejscu drugiej kontry zachowały się obie? Teraz mam tak że gdy wystawiam drugą pierwsza znika.

Odnośnik do posta

No rzeczywiście. Wałkuję ten temat i jakoś nie zajarzyłem że to to. Sorry za powielenie pytania i dzięki za cierpliwość.

Odnośnik do posta

@up:

To takie połączenie Tick Offsetu i SL z tym, że dla każdego rynku (a nawet zdarzenia) osobno. Używałem kilka dni, ale raz mi nie zestopowało i wróciłem do SL. Może jakaś niedoróbka albo wina mojego połączenia.

Wie ktoś może czy jest możliwość tak ustawić ladder u/o w GT, żeby przy każdym włączeniu był tylko over w jednej kolumnie? Da radę to zrobić, ale trzeba zmienić sortowanie zdarzeń z betfairowego na alfabetyczne, ale mi to za bardzo nie odpowiada. Ma ktoś jakiś inny pomysł?

Odnośnik do posta

racja , a mozesz mi pomoc ze stop lose? uzywalem tego na back serv tenis no i jak jest na moja korzysc to greenuje i wylaczam stop lose, nastepepnie wlaczam od nowa i gram back serwujacego i nagle liczy mi pare roznych pozycji ze brakuje srodkow tak jakby pamietalo te zeszle zagranie mozna tego sie jakos pozbyc ?

Podpinam sie po pytanie :)

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Hej

Nie zaczynam nowego tematu tylko pytam tutaj. Da się ustawić na ladderze w stopce Market Overwiew, tylko oczywiście tak żeby dla każdego był oddzielny wykres?

Odnośnik do posta

Może mnie ktoś oświecić o co chodzi z geeks toyem? Nie rozumiem po angielsku i nie wiem czy zostaje free, czy nie i co trzeba ewentualnie zrobić, aby pozostał darmowy. Z góry dzięki.

Odnośnik do posta

Geek daje tam link do tłumacza. Trzeba go promować na twitterze i facebooku, jeżeli nie osiągnie odpowiedniej ilości poleceń, lubię to, komentarzy itp (liczby masz w poście) do końca weekendu to zrobić odpłatność za aplikację

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.