Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

Witam wszystkich na forum,

od niedawna również uczę się gry na giełdzie opierając się na skalpowaniu pre-play na rynkach mo i u/o. Do tej pory strona betfair w zupełności mi wystarczała ale ostatnio miało miejsce zdarzenie, po którym uznałem, że aplikacja obsługująca stop loss bardzo mi się przyda. Tutaj właśnie mam problem z GT. Po wystawieniu i przyjęciu zakładu, rynek "zawiesza się" tj. przestają odświeżać kursy, wykresy, a tick offset i stop loss nie działają mimo iż są włączone i odpowiednio ustawione... Miał może ktoś pomysły z czym tu może być problem?

Odnośnik do posta

Ze sprzętem raczej nie spodziewałbym się tutaj problemów, chociaż może być problem z netem bo korzystam z iplusa, który demonem prędkości nie jest. Myślałem, że może ktoś miał coś podobnego i może jakiś konflikt oprogramowania itp...

Mam jeszcze drugi problem, mianowicie nie mogę robić liczb dziesiętnych, ani za pomocą kropki, ani przecinka i może ktoś wie o co tutaj chodzi. Napiszę jeszcze, że to nie jest problem z małą ilością kasy na koncie.

Odnośnik do posta

It is with regret that I have to announce that the Betfair version of our software will no longer be free from today. The Toy has become considerably more successful than I ever anticipated when I launched it in 2009, and it is costing considerable time & money to support, and I just don’t have the money or time to provide it the outstanding product & service you've come to expect for free any longer. Current users of the software will be expired between now & the end of the year, dependant upon a number of factors including such things as how long you have been using the product, whether you are registered using the latest version, have made a donation recently, or have made a significant donation to either me or one of my supported charities whilst the product was free. Over a hundred users who have made considerable contributions to either myself, my chosen charities, the product & community over the past 2 and a half years will be able to continue using the application free of charge for life. Your forum name & expiry date will show in the main info bar header of the application whenever you log in. You will be able to purchase additional time from our payment page below, at the price of £20 {GBP} per 3 months, either prior to, or after your existing time expires. As a special one off to all our existing users, we are running a limited time offer of an owned licence of the product for the bargain price of 120GBP until the 7th may.

Odnośnik do posta

Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest podczas handlu tenisa IP gdy chcę oddać back'a bądź lay'a i wykonać hedge raz trwa to 5 sekund, a następnym razem 15 ? Przecież 15s w tenisie IP to wieczność, kurs zdąży mi uciec 50razy. Albo czy jest możliwość wykonania auto hedge'a ?

Z góry dzięki.

Odnośnik do posta

Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest podczas handlu tenisa IP gdy chcę oddać back'a bądź lay'a i wykonać hedge raz trwa to 5 sekund, a następnym razem 15 ? Przecież 15s w tenisie IP to wieczność, kurs zdąży mi uciec 50razy. Albo czy jest możliwość wykonania auto hedge'a ?

Z góry dzięki.

Jeżeli stawka jest poniżej 2 euro to tyle może to trwać, jeżeli dobrze Cie zrozumiałem to raczej o to chodzi.

Odnośnik do posta

Tak się składa, że dopiero zaczynam z tenisem IP, chciałem popróbować i na razie jest to stawka 3€ (może to mieć jakieś znaczenie) ? Być może i tak jest jak piszesz, może nie zebrało mi całej stawki raz czy dwa. Dzięki za odp

Odnośnik do posta

Może mieć to znaczenie jeżeli robisz hedge i np hedge złapie tylko stawkę 2.5 euro i zostaje nierówna reszta np 1 tick wyżej, wtedy znowu hedgujesz i te grosze będą się 15 sekund hedgowały, jak dasz hedga 100e i tyle będzie w koszyku to od razu 100e sie hedguje w 5 sek i gitara kase masz po równo :)

Tak się zdarza gdy klikasz hedga a ktoś przed Tobą zwinie troche kasy z koszyka i jakby brakuje na Twoją stawkę

Edytowane przez santos87wuwua
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

to chyba fill or kill. jak wlaczysz to bedzie zaklad trzymac tylko tyle sekund, ile masz w okienku po prawej. jesli w tym czasie zaklad nie zostanie przyjety, to zostanie automatycznie usuniety

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Wie ktoś może jak zrobić żeby w pasku stawek ustawić tak żeby były backi i leje obok siebie?

Mam jeszcze jedno pytanie, jak ustawić stawki żeby nie znikały, bo jak ustawię backi, a potem chce ustawić laya to backi przyjmują wartości domyślne? Z góry dziękuję.

Edytowane przez FOREX 366
Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.