Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

• 2 weeks later...

Mam takie pytanie. Mam geeksa zainstalowanego na dwóch kompach. Na jednym jak dam jakiś zakład (obojętnie jaki) to po lewej stronie od razu pokazuje sie mi ile bede miał po greenie (hedge) natomiast na drugim mam tylko ile bede miał zysku straty w przypadku wystawienia kontry, oczywiście ten kurs ulegnie zmienia po hedgu. Wiecie o co mi chodzi? Gdzie to mogę znaleźć w ustawianiach żebym miał od razu ile bede miał po greenie

Odnośnik do posta

nie wiem czy dobrze zrozumialem o co Ci chodzi, ale chyba o to:

PPM na laddera, Options (pierwsze ponizej Advanced Betting), Profit/Loss i tam zmienic na Hedged Profit. Jesli to nie o to chodzi, to zrob prosze screena z tego kompa na ktorym jest tak jakbys chcial, to postaram sie pomoc.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Prosze sie nie smiac i nie bluzgac ;-) poprostu mam blok i nie moge znalesc w ustawieniach opcji ktora przy zalozmy nacisnieciu na kwote 100 zrobi 100 na back i odpowiednio taka kwote na Lay zeby wyszlo 100... Siedze i siedze i nie moge sobie tego przywrocic w glowie :oops:

Odnośnik do posta

Nie do konca rozumiem, co masz na mysli, wiec zgaduje :). Jesli nie zgadlem, to opisz dokladnie co chcesz osiagnac.

Jesli chcesz, zeby utomatycznie Ci wystawil lay-a, jak przyjma Twojego back-a, to prawym na market-navigatorze, show/hide i upewsnij sie, ze staking&tools jest widoczne. W oknie Stacking & tool ustaw Tick Offset.

Jesli chcesz zmienic, "jak stawka ma byc rozumiana" (czyli jako zysk, zobowiazanie itd), to musisz na ladderze kliknac lewym w taka niebiesk ikonke "S", rozowa "L", czerwona "T lub zielona "B", w zaleznosci co masz w tej chwili ustawione (ikonka obok pola ze stawka) i zmienic to wedlug swoich potrzeb.

Odnośnik do posta

Jesli chcesz zmienic, "jak stawka ma byc rozumiana" (czyli jako zysk, zobowiazanie itd), to musisz na ladderze kliknac lewym w taka niebiesk ikonke "S", rozowa "L", czerwona "T lub zielona "B", w zaleznosci co masz w tej chwili ustawione (ikonka obok pola ze stawka) i zmienic to wedlug swoich potrzeb.

O to wlasnie chodzilo.. dzieki wielkie uratowales mi nastepne godziny poszukiwan

Odnośnik do posta

Weight of Money

Na przykladzie remisu:

71+3082+2450= 5603

1286+4361+3481 = 9128

9128/5603 = 1,629

Po stronie back jest okolo 1,6 razy wiecej kasy, niz po stronie lay.

Strzalki pokazuje, po ktorej stronie jest wiecej kasy.

W geeksie mozesz zmienic, jak WoM ma byc pokazywany. Masz ustawione na "multiple", mozesz ustawic jeszcze na Multiple Percentage i Weight Percentage

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Miałem geeksa jakieś kilka miesięcy temu(pewnie stara wersja) aby spróbować jak to działa,wiem że w między czasie była jakaś akcja zbiórki na jakieś cele i ci co chciali nadal korzystać z geeksa mieli coś tam wpłacić,co teraz należy zrobić abym mógł nadal korzystać z tego programiku?

Odnośnik do posta

Sciagnac i zainstalowac. Geeks jest darmowy*

* - oprocz 4 tygdoni w roku. Te 4 tygdonie w roku to ma byc zbiorka na cele charytatyne. Jesli bedziesz chcial uzywac geeks-a w te tygodnie, bedziesz musial zrobic jakas mala dotacje. Przed kazdym tygodniem powinno byc stosowne ogloszenie przy uruchamianiu geeksa.

Odnośnik do posta

Ok,dzięki czyli normalnie można go używć a jeśli jest jakaś zbiórka w dany tydzień mamy info robimy datek i działamy dalej.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.