Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

Mam pytanie. Już wiem jak ustawić tick ofseta by mi wystawiał kontrę i robił greena, a czy da się ustawić tak, że jeśli kurs nie poszedł po naszej myśli, to szła by kontra o ileś ticków i akceptowała reda? Co ala odwrotność tick part hedged? Jeśli się da to prosze o tutorial jak to zrobić ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

Witam.A ja mam propozycje.proponuje wgrać multikomunikator PARLINGO http://www.palringo.com/pl/pl/ Mozna go uzywać w telefonie jak i pc.mozna tam prowadzić dyskusje na temat tradingu i spraw z nim związanych.na forach nie zawsze uzyska sie odrazu odpowiedz.a tam jak ktos bedzie to mozna sobie milo pogadac.załozyłem tam grupe o nazwie - trading.pl - Więc zapraszam.Dodam że jest tam tez GG jakby ktoś chciał.komunikator parlingo i wstąp do grupy trading.pl

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Witam.

Jestem właśnie w trakcie testowania FairBota, i mam pytanie czy coś takiego można zrobić w Geeksie.

Mianowicie chodzi o coś takiego:

Na screenie widać że kupiłem Lay Novaka za 2e, widać tez na obu drabinkach potencjalną wygrana/przegraną.

I tu pojawia się pytanie czy w Geeksie tez da się ustawić żeby na laderze drugiego zawodnika tez pojawiał się potencjalny GreenBook?

Według mnie jest to bardzo przydatne bo jeśli u "naszego" zawodnika kurs poszedł nie w tą stronę to może kurs u rywala jeszcze nie zareagował albo jest jakaś luka i łatwiej będzie można wyjść na z rynku bez straty.

post-491-1306395798,12_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Często fiksuje mi geeks z dobraniem odpowiedniej stawki do zhedgowania straty. Np. Backuje za 10E po kursie 4.0, kurs ucieka mi do góry i chcę ciąć straty klikając przy hedgowaniu na kolumnie np 8.0- program wystawia mi kontre po 10.2 zamiast tych kilku ojro. Skutkuje to tym, że na jednym koniu mam -70, na reszcie po zero...Mam coś źle ustawione czy też to wina programu?

Odnośnik do posta

Panowie jest juz w geegsie opcja stop loss lub tik offset?? Na foarum spotkalem sie ze czesto pisza ludzie iz ustawiaja sie na backa wyzej i wlaczaja opcje tikoffseta w geegsie a nie moge tego znalesc..

Odnośnik do posta
Panowie jest juz w geegsie opcja stop loss lub tik offset?? Na foarum spotkalem sie ze czesto pisza ludzie iz ustawiaja sie na backa wyzej i wlaczaja opcje tikoffseta w geegsie a nie moge tego znalesc..

Z tego co mi wiadomo, to stop lossa nigdy nie było w Geeku. A tick offset jest, poniżej na screenie masz jak włączyć :)

http://screenshooter.net/8559447/rtsyvpa

Odnośnik do posta

Scorpi,nie wiem jak grasz,ale jak wystawiłeś laya ze stratą i ci przyjeło to na tym screenie ,obok konia na którym grałes klikasz 0,04 i rozkłada taką stratę na wszystkich koniach.Przynajmniej ja tak robię ustawiam się na ladderze na ileś ticków,jak mi przyjmie to dopiero rozkładam równy zysk/strata na resztę koni,lub też zostawiam beta.

Tak to wygląda w geeksie,chyba że da się inaczej a ja nie wim jak.?

Odnośnik do posta

Witam. Dzisiaj zainstalowałem Geeksa ale nie mogę się do niego zalogowa. Ciągle wyskakuje mi żebym podał nick i hasło foru. Podaję ale nic się nie dzieje a przecież do forum loguje mnie normalnie. podpowie ktoś co może by przyczyną?

Odnośnik do posta

Scorpi spróbuj na Laderze PPM -> Options -> Profit/Loss i zobacz czy masz Selection Profit czy Hedged Profit, prawdopodobnie masz to pierwsze i po sprzedaży zakładu masz albo zysk albo stratę na jednym rynku a pozostałe są na zero, natomiast jeśli dasz Hedged to będzie widoczny w pasku obok kursów na danym rynku zysk lub strata jaka pojawi się na wszystkich rynkach

pomogłem?

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.