Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

Scorpi spróbuj na Laderze PPM -> Options -> Profit/Loss i zobacz czy masz Selection Profit czy Hedged Profit, prawdopodobnie masz to pierwsze i po sprzedaży zakładu masz albo zysk albo stratę na jednym rynku a pozostałe są na zero, natomiast jeśli dasz Hedged to będzie widoczny w pasku obok kursów na danym rynku zysk lub strata jaka pojawi się na wszystkich rynkach

pomogłem?

Niestety (:/?) zaznaczony mam już Hedged profit.

Dodam, że po klknięciu na hedging przy danym kursie,- jeśli rozbieżności między kursami nie są zbyt duże np back 5, lay 5.6- program wystawia poprawną stawkę kontrującą, natomiast gdy lay będzie na poziomie 10.00- stawka zostanie dobrana źle.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

Koledzy czy moge w geegsie na rynku MO po rozpoczeciu meczu wystawic kontre i zeby ona zstala po strzelonym golu? Wiem ze moge korzystac z opcji na laderze All IP Keep jednak ta opcja sluzy tylko do przetrzymania zakladu po rozpoczeciu meczu. Dalej juz kontra po golu znika..Wie moze ktos jak to mozna zrobic??

Odnośnik do posta
Koledzy czy moge w geegsie na rynku MO po rozpoczeciu meczu wystawic kontre i zeby ona zstala po strzelonym golu? Wiem ze moge korzystac z opcji na laderze All IP Keep jednak ta opcja sluzy tylko do przetrzymania zakladu po rozpoczeciu meczu. Dalej juz kontra po golu znika..Wie moze ktos jak to mozna zrobic??

Nie jestem taki pewien czy znika .

Ale na pewno Ci nie zniknie jak zrobisz ta operacje jak sie mecz juz zacznie - wtedy odhacz keep IP i zostanie Ci po strzelonym golu .

Odnośnik do posta

kpitan probowalem juz tak i nie dzala:(( Przed meczem gdy wlaczysz keep ip pojawia sie przy stawce ikonka zielona "K" ktora oznacze ten fakt.Po rozpoczeciu meczu ta ikonka znika i juz sie nie pojawia jak w zalaczniku...

post-586-1306395906,26_thumb.jpg

post-586-1306395906,28_thumb.jpg

Odnośnik do posta

mi sie wydaje że niema czegoś takiego. po strzeleniu gola, otrzymaniu czerwonej kartki itp rynki czyszczone są do zera i następuje na nowo załadowanie rynku gotówką. Jedyny sposób to tylko jakiś algorytm który przy wykryciu znaczącej zmiany kursu wystawia kurs i stawkę która sie ustali

Odnośnik do posta
Szkoda:( Gdyby taka opcja byla mozna by cos zaraz po golu lepszego zlapac bo wtedy dzieja sie cuda..

Przeciez majac np Bet Angela lub Betting Assistant-a mozesz sobie napisac polecenia w Excelu .

Odnośnik do posta

Hej. Od wczoraj po uruchomieniu Gekksa nie ładuje mi się forum ani wykresy. Co może byc przyczyną?

Odnośnik do posta

jesli zaklad jest wystawiony przed rozpoczeciem meczu i zaznaczona opcja 'Keep in-play' to nawet po strzelonym golu czy czerwonej kartce zaklad nie bedzie skasowany.

Natomiast gdy wystawiasz zaklad w trakcie trwania spotkania, to faktycznie po odwieszeniu rynku nie bedzie on juz dostepny.

przynajmniej tak bylo jakis czas temu, chyba ze sie cos zmienilo.

Odnośnik do posta

Mógłby kto to przetłumaczyć?

A new version 1.1g has been released. This release mainly fixes the bugs in the new training mode introduced in the last release.

One important addition to this release is that the On Market Hedge -> Cancel Bets Then Hedge functionality { accessed via the grid or ladder advanced betting menu } now applies when hedging individual selections as well as the entire market.

In the event of no serious bugs being reported specific to this release by 10pm GMT on Saturday 14th May, I will be retiring all previous releases.

Do 14/05 trzeba pobrać nową wersję GT,to się domyślam. Ale o co chodzi z tym Hedge?

Odnośnik do posta
Witam. Dzisiaj zainstalowałem Geeksa ale nie mogę się do niego zalogowa. Ciągle wyskakuje mi żebym podał nick i hasło foru. Podaję ale nic się nie dzieje a przecież do forum loguje mnie normalnie. podpowie ktoś co może by przyczyną?

Mam ten sam problem. Po wpisaniu hasła i loginu BF wyskakuje okno żebym, podał kraj oraz login i hasło do forum GK. Niestety żadnego przycisku OK, enter nic nie daje i nie mogę wyjść z tego położenia.

Oczywiście zrobiłem pełną rejestrację na forum i mogęsię do niego zalogować.

Co robię źle?

Odnośnik do posta

W tym poscie uzytkownik dontwonnatellyou napisal ze ma taki sam problem jak Ty:

http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?p=54150#post54150

The Geek wyslal mu prywatna wiadomosc, ktora pomogla. Dopisz sie w tym watku, ze masz taki sam problem i poczekaj az Geek wysle Ci prywatna wiadomosc.

Odnośnik do posta

Mi po prosu za którymś razem zaskoczyło i teraz nie ma problemu. A nie masz przypadkiem takiego samego hasła do bf i forum gt? Z tego co pamiętam nie może byc takie samo bo wtedy sie nie zalogujesz.

Odnośnik do posta
Mi po prosu za którymś razem zaskoczyło i teraz nie ma problemu. A nie masz przypadkiem takiego samego hasła do bf i forum gt? Z tego co pamiętam nie może byc takie samo bo wtedy sie nie zalogujesz.

Na to uważałem. Okazało się, że zrobiłem błąd podobny - te same loginy na BT i GK ;)

Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Kurde te pół roku przerwy spowodowało, że zapomniałem jak ustawić Geeka. I z tego powodu mam pare pytań:

1# jak ustawić, aby wyświetlało w "Market Navigator" tylko rynki typu "winner"?

2# czy da się zwęzić kolumnę z "profit/loss"?

Edytowane przez Esio
Odnośnik do posta

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses

Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner

2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1)

Mozesz tez probowac prawym u gory laddera -> ladder layout -> vertical margin, ale to zmienia wartosc dla wszystkich kolumn

Ewentualnie mozesz zmiejszyc czcionke (PPM na laddera -> ladder layout -> Font size, ale to raczej nie to czego szukasz :/

Odnośnik do posta

da sie jakos ustawic geeksa zeby zapamietywal ustawienia? chcialbym miec inne ustawienia laddera do handlu x, inne do handlu y, a jeszcze inne do handlu z. teraz musze za kazdym razem ustawiac sobie laddera pod konkretny handel, a wolalbym nie pstrykac za kazdym razem wszystkiego od nowa.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.