Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

11.08.2010

Promowane odpowiedzi

Dziś, jeśli chodzi o piłkę to na prawdę marnie wygląda oferta. Jedynie może coś uda się w przerwach pohandlować.

Może jednak Wy macie jakieś propozycje?

Odnośnik do posta

Ja dzisiaj chciałem w przerwie pohandlować w meczu Korea S- Nigeria a tu sie okazało że rynek było już wtedy zamknięty. Chciałem też poobserwować w przerwie mecz Chiny Bahrajn ale nici ze zbierania doświadczenia bo ten mecz też był niedostępny.

A ja tak dla odmiany licze na spadek kursu n Kamerun a nie na Polaków.

Odnośnik do posta
ja osobiście kupiłem lay na Polske po 2.4 i czekam na spadek przed meczem, licze że spadnie o około 3-4 ticki, a poza tym też nic ciekawego na dziś nie widze.

Ja kupiłeś Lay na Polskę to chyba liczysz na wzrost kursu a nie na spadek 8-)

Odnośnik do posta
Ja dzisiaj chciałem w przerwie pohandlować w meczu Korea S- Nigeria a tu sie okazało że rynek było już wtedy zamknięty. Chciałem też poobserwować w przerwie mecz Chiny Bahrajn ale nici ze zbierania doświadczenia bo ten mecz też był niedostępny.

A ja tak dla odmiany licze na spadek kursu n Kamerun a nie na Polaków.

Rynki o ktorych piszesz nie byly dostepne in play i w momencie rozpoczecia meczu zostaly zawieszone. A co do meczu Polska - Kamerun rowniez spodziewam sie spadku kursu na Kamerun ale niestety plynnosc na tym rynku jest bardzo slaba :(

Odnośnik do posta
leno86,

A no też o tym pomyślałem. Bo nie sprawdziłem wcześniej.

Czy wy czasem nie przesadzacie? Na rynku Kursy meczu płynność wcale nie jest taka słaba.

To nie chodzi o to żeby płynność była taka jak na koniach. Jeśli jest mała płynność to i ilość pieniędzy w koszykach jest mała i kurs zmienia swoją wartość tak ja by i była lepsza płynność, gdyż wtedy w koszykach były by o ile większe sumy. Jak byście grali po 500€ to bym się zgodził że płynność słaba, ale nie jak gracie sumy rzędu kilkadziesiąt euro.

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście ale mam taką nadzieje.

Odnośnik do posta

Czy wy czasem nie przesadzacie? Na rynku Kursy meczu płynność wcale nie jest taka słaba.

To nie chodzi o to żeby płynność była taka jak na koniach. Jeśli jest mała płynność to i ilość pieniędzy w koszykach jest mała i kurs zmienia swoją wartość tak ja by i była lepsza płynność, gdyż wtedy w koszykach były by o ile większe sumy. Jak byście grali po 500€ to bym się zgodził że płynność słaba, ale nie jak gracie sumy rzędu kilkadziesiąt euro.

Zobacz kolego w nasze blogi i dopiero później pisz głupoty...

Odnośnik do posta

Wedlug mnie obrot na Polsce 3.6k albo na Kemerunie 1.2k na MO to jest tragedia. Nie sztuka zrobic zakupy na takim rynku ale gorzej juz moze byc ze sprzedaza przed rozpoczeciem meczu.

Odnośnik do posta

Ja kupiłeś Lay na Polskę to chyba liczysz na wzrost kursu a nie na spadek 8-)

no jasne, że tak;) sory za pomyłkę ale pisałem z roboty i nie myslalem o niczym innym jak o powrocie do domu:P

Odnośnik do posta

Myślę że będą bramki (przynajmniej 1) w meczach:

Szwecja-Szkocja, Dania-Niemcy, Meksyk-Hiszpania, Torquay-Reading

wiem że to nie w temacie w sumie, ale chcę sprawdzić coś i dobrze mi tu zapisywać mecze:-) jak dojdę do 50 to chyba to zakończę narazie było 8 meczy

Odnośnik do posta
No i jest pierwszy mecz bramkowy nietrafiony...Torquay - Reading...

Reszta się sprawdziła czyli 11-1

pachanga nie obraź się, ale takimi wpisami wprowadzamy totalny śmietnik. Chcesz sobie przetestować jakiś system/sposób gry to rób to w notatniku anie wpisujesz jakieś głupoty do tematu, który ma nam wszystkim pomagać, ale jak się go otworzy i czyta się o dupie Marynie to aż .... zresztą szkoda pisać.

Tytuł działu napisany jest wyraźnie: RYNKI TRADERA, więc trzymajmy się tego i nie róbmy z forum śmietnika - a ostatnio to już totalny wysyp śmieci na forum! Nie wiem czy ktoś w ogóle śledzi tematy i je kontroluje czy po prostu każdy pisze co mu się podoba...

Odnośnik do posta

Dobra sorry, już nie będę tutaj pisał tych bramkowych meczy...chociaż co to przeszkadza jeden krótki post od czasu do czasu no, ale rozumiem...

a swoją drogą czasami tu taki ruch że łohoho

aha

I pisze się o dupie Marynii ewentualnie Maryny

Odnośnik do posta

Tam gdzie mieszkam tak się pisze ;)

Nie chodzi o to, żebyś nie pisał nic, tylko tak jak wspomniałem, do notatek nie służy to forum...

Ruch jest taki anie inny, bo jak ktoś wejdzie kilka razy przeczyta takie "notatki" to już więcej nie powróci na forum...

Pozdrawiam, bez odbioru ;)

Odnośnik do posta

Wg mnie nie powinno być problemu z robieniem własnych "notatek" tutaj na forum. Ale powinno się do tego założyć własny temat i wtedy każdy będzie zadowolony bo może go bezstresowo zaznaczyć jako ignorowany ;)

Odnośnik do posta