Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

jak najlepiej "przegrać" bonus?

Promowane odpowiedzi

ostatnio zainteresowałem się bonusami u buków. mam w związku z tym parę pytań. jakie zakłady najlepiej się nadają żeby przegrać kasę u buka a wygrać na giełdzie? myślałem nad under/over 0.5. wtedy u buka postawił bym na under 0.5 po kursie ponad 3 a na giełdzie na over 0.5 po kursie 1,03-1,05. przy takim układzie jest duża szansa że wygra się na giełdzie ale traci się około 30 % kasy od buka. przy bardziej wyrównanych kursach mniej się traci ale maleje też szansa na wygraną na giełdzie.

chciał bym przelać kasę od buka na giełdę nawet tracą 3-5% ale nie 30. jakie spotkania wy wykorzystujecie do przelania bonusa na konto betfair? oczywiście najlepiej jak by się za udało za pierwszym razem tak żeby nie bawić się w obracanie bonusem.

Odnośnik do posta

oddsmonkey.com - tutaj masz narzędzie do tego typu celów. Trzeba robić tak, by jak najmniej stracić. Może niestety zdarzyć się tak, że będziesz wygrywał u buka i wówczas, po wykonaniu obrotu wypłacasz.

Odnośnik do posta

A po co aż tak kombinowac i narażac się na potencjalne straty ? Nie lepiej na początek zrobic sobie listę bukmacherów z bonusami dostępnymi dla graczy z PL i korzystając ze stron/narzędzi (surebety czy prawie surebety albo nawet middle) - jaką np podał zicoo - spokojnie w niecały miesiąc zrobic budzet do gry na betfair i zwyczajnie korzystając z portfela internetowego skrill/neteller to przelac do bf ;)

Odnośnik do posta

oddsmonkey.com - tutaj masz narzędzie do tego typu celów. Trzeba robić tak, by jak najmniej stracić. Może niestety zdarzyć się tak, że będziesz wygrywał u buka i wówczas, po wykonaniu obrotu wypłacasz.

dzięki za pomoc. fajna strona. tylko jak policzyć za jaką stawkę zagrać u buka a za jaką giełdzie? szukam ale nie mogę nigdzie znaleść kalkulatora do surbetów w którym był by back lay.

Odnośnik do posta

dzięki za pomoc. fajna strona. tylko jak policzyć za jaką stawkę zagrać u buka a za jaką giełdzie? szukam ale nie mogę nigdzie znaleść kalkulatora do surbetów w którym był by back lay.

http://www.arbcruncher.com/

Tu masz back, lay, multiback, multilay i parę innych ;-)

Odnośnik do posta