Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wypłata przy wpłacie kartą debit mastercard

Promowane odpowiedzi

Witam

Wpłaciłem na BF 20 euro obróciłem to do 65 euro i teraz pytanie : Jak to wypłacić?? Dodam jeszcze, że chciałem zrobić to przez Mooneybookers i przelałem przez MB 30 zł na konto BF i póżniej znowu na MB żeby odblokować sobie możliwość używania MB ale nie da rady. A kiedy chce przelać te 65 euro przez przelew bankowy bo przecież karty MasterCard nie obsługują to pisze mi takie coś :

Your withdrawal request cannot be accepted. In order to be able to withdraw via Bank transfer please check that on all the other payment methods you have used (Loozak) you have withdrawn at least the amount you have deposited.

Pomóżcie :(

Odnośnik do posta

Witam

Wpłaciłem na BF 20 euro obróciłem to do 65 euro i teraz pytanie : Jak to wypłacić?? Dodam jeszcze, że chciałem zrobić to przez Mooneybookers i przelałem przez MB 30 zł na konto BF i póżniej znowu na MB żeby odblokować sobie możliwość używania MB ale nie da rady. A kiedy chce przelać te 65 euro przez przelew bankowy bo przecież karty MasterCard nie obsługują to pisze mi takie coś :

Your withdrawal request cannot be accepted. In order to be able to withdraw via Bank transfer please check that on all the other payment methods you have used (Loozak) you have withdrawn at least the amount you have deposited.

Pomóżcie :(

Najpierw musisz wyplacic ta sama metoda ktora dokonales depozytu tak by bilans wynosil zero, dopiero potem bedziesz mogl wyplaca innymi metodami.

Tutaj chciales wyplacic bezposrednio na konto bankowe, co nie jest zbyt madrym pomyslem - zainteresuj się NETELLEREM. W twojej sytuacji najpier musisz wyplacic bezposrednio na karte, a nie na konto bankowe.

W skrócie:

Wpłaciłeś 20 euro kartą

Wypłać teraz 20 euro na kartę, którą wpłacałeś.

Dopiero po tej czynności będziesz mógł korzystać z wypłat za pomocą innych dostępnych sposobów

Na przyszłość załóż konto na netellerze i korzystaj sobie z niego - bedzie bezpieczniej i zapewniam, ze bardzo komfortowo

Odnośnik do posta

Pierwsze słyszę. Co prada wypłacalem kiedyś na VISE, ale skoro mogleś dokonać depozytu tą kartą to także musisz mieć mozliwość aby na nią wyplacić środki

Odnośnik do posta