Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

14.08.2010

Promowane odpowiedzi

Dzisiaj tyle rynków a tutaj cisza. Co sądzicie o meczu Valenciennes - Marseille.

Na Betfair można złapać gospodarzy po 4.0. Rynek 1:0 po 12 także powinniśmy odsprzedać 1-2 tiki niżej.

Odnośnik do posta

Cisza cisza...coraz mniej ludzi chyba tu zagląda...

a co do tego meczu Marsylii to go nie badałem ani nie ruszałem

a co do ilości spotkań to jest tego trochę, a będzie jeszcze więcej...trochę wiec czasu zajmuje przeanalizowanie tych wszystkich rynków, ale parę było ciekawych i w sumie niektóre jeszcze są...

Odnośnik do posta
Cisza cisza...coraz mniej ludzi chyba tu zagląda...

a co do tego meczu Marsylii to go nie badałem ani nie ruszałem

a co do ilości spotkań to jest tego trochę, a będzie jeszcze więcej...trochę wiec czasu zajmuje przeanalizowanie tych wszystkich rynków, ale parę było ciekawych i w sumie niektóre jeszcze są...

Nie wiem czemu nie chcesz ruszać Marsylii. Już jest 3.90 a na 1:0 jest 11.50, choć zaraz powinno być 11 czyli już 2 tiki na DW to jest nieźle 8-) Ostatnio Marsylia przegrała na własnym stadionie z dużo słabszym rywalem a kursy jak pamiętam tam samo rosły.

Odnośnik do posta

Hehe nie to że nie chcę po prostu jakoś nie wszedłem na ten rynek ale widziałem na tipeksie że spada to Vallenciannes, wyglada na to jakby trend miał się utrzymać

ja z francuskiej to wziąłem Lorient (szkoda tylko że wcześniej nie kupiłem)

Doncaster też wziąłem, ale już oddałem, może kupię znowu

Trochę byłęm zły na siebie głupio zrobiłem miałem Zenit St.Petersburg po 1,63 dwie godziny do meczu i co? i oddałem po tyle samo, bo pomyślałem że może urosnąć lekko gdy zastawili większą sumą spadki i chciałem dokupić wyżej jaki rezultat? Kurs już nie urósł skupili co mieli skupić i przed meczem spadło do 1,56

Tak samo Barcelony żałuję np na onecie była informacja o 8:22 (pewnie na innych portalach było szybciej) że Barcelona prawdopodobnie zagra w mocno okrojonym składzie i zamiast kupić to się zastanawiałem w rezultacie ustawiłem się po 2,44 na Laya ale już nie było spadku do tego poziomu no a teraz jest po 2,54 a była już 2,58 także nie ma co dumać tylko działać hehe

Odnośnik do posta