Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Anomalie kursowe [05-12-2012] Shakhtar - Juventus

Promowane odpowiedzi

Witam,

wprawdzie temat nie ma wiele wspólnego z tradingiem, a bardziej z gamblingiem, jednak myślę, że i traderów takie „perełki” zainteresują.

Do założenia tematu skłoniły mnie ostatnie wyniki ligi rosyjskiej oraz wcześniejsze "dziwne" zachowania kursowe w innych ligach, głównie we włoskiej i greckiej.

Chodzi o takie przypadki, gdzie jakaś siła blink.png kurs na remis 2,1, remis gwarantuje wyjście z grupy obu drużynom i wyeliminowanie Chelsea.

PS. Zdaję sobie sprawę z tego, że regulamin działu określa dokładnie szablon dodawanych tematów (tytuł, dane rynku etc.) i mój temat nie jest do końca z nim zgodny, chciałbym jednak w jednym miejscu dorzucać moje spostrzeżenia i typy (nie będzie ich wiele – zapewne 1-2 w miesiącu). Proszę zatem o nie usuwanie powyższego tematu, ewentualnie o przepięcie w inne miejsce forum...

Odnośnik do posta
  • 1 year later...
Napisano (edytowane)

[04-05-2014] Guijuelo v Real Aviles 18:00

Rynek: MO
Moja propozycja: back Draw
Obecny kurs: 1.54
Link do rynku na betfair
http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.113928169&origin=MRL
Uzasadnienie: Zadziwiająco niski kurs na remis musi nieść jakieś przesłanie. Drużyny zajmują odpowiednio trzecie i drugie miejsce w Spain Segunda B Grupo 1 z jednakową liczbą punktów (59) i remis premiuje obie drużyny do awansu do Segunda Division (zostawiają na piątym miejscu Real Oviedo). Zostało pobrane powyżej 2k na remis przy kursie 1,25 :ph34r: i raczej to nie pomyłka, bo prawie całość obrotu powyżej 11k zrobiona na Draw na niskim kursie (chyba ustawiający wynik nie potrafią zagrać lay 1 & lay 2  :blink:). Sztywny typ do obstawienia, a nie temat do tradowania - wbrew kursowi duży value. 

Edytowane przez prymus
Odnośnik do posta