Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Programy które pokażą kurs u/o 2.5 - gol i dokladny czas

Stoyan

Promowane odpowiedzi

Na wstępie chciałem podziękować za forum, jest super.Trading niestety nie jest tak bardzo znany a finansowo wychodzę o wiele lepiej niż na bukmacherce.

Panowie, chcę przetestować nowy system abym mógł mieć codziennie po parę rynków dlatego potrzebuję waszej pomocy!

Poszukuje programu, który pokaże mi jaki będzie kurs jak padnie gol o dokładnej minucie.

Podaję mecz z kursem przypuśćmy 1.8 o2.5 i teraz interesuje mnie jak spadnie kurs kiedy padnie bramka w 1połowie, muszę wiedzieć dokładnie dlatego program jest niezbędny.

Wiem że coś takiego jest bo słyszałem kiedyś o takim programie, ale nie wiem czy jest bezpłatny.Bardzo potrzebuję tego programu i liczę na was!

dzięki

---

W innym temacie zacznę swój blog jak również system tenisowy, forum jest naprawdę świetne, handlowanie to przyszłość ja już nie dotykam bukmacherki ;)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.