Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Gra w przerwie

Promowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio dużo zadaję pytań bo im mam wrażenie że nie dokońca ogarnam giełdę. Mam dosyć porażek i chcę wkońcu powolutku ale iść do przodu dlatego postanowiłem grać tylko preplay. Niestety moje początki nie są najleszpe. Trudno wyczuć mi sytułacje na rynku i przewidzieć ruchy kursów np dzień przed spotkaniem mimo analizy. Widzę że dużo ludzi gra w trakcie przerwy. Teraz takie pytanie. Mamy np kursy na U2,5 back 2,70 lay 3,10 czy wykorzystujecie te luki? W jaki sposób? Czy lepiej wchodzić w ciaśniejsze kursy gdzie np jest back 2,70 lay 2,75. I jeszcze pytanie odnośnie kasy w koszykach. Np back 2.50 gdzie pieniedzy ubywa można stwierdzić że back pojdzie w dol a ley razem z nim? i odwrotnie ubywająca kasa na kursie lay go podniesie? Na co jeszcze zwracać uwagę grając w przerwach? Wiem że nie ma złotego środka ale licze na jakieś wskazówki starych wyjadaczy.

Odnośnik do posta

Nie wierze , ze któs Ci powie jak i co . Kazdy chce cos zarobić . Musisz siedzieć i analizować , zapisywać tak jak któs na forum pokazał fotki z notatkami . To jest bardzo ważne . Co do ht własnie dzisiaj zaczołem próbowac swoich sił . Zaliczyłem w turcji spadek o 7 tickich na + :) i własnie czekam aż brdzie przerwa w Betisie . aha ja nie patrze na kase w koszykach tylko ide z trendem

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

jak masz dziury w kursach to zajebiscie. im wieksze tym lepsze. Backiem ustawiasz sie zarac przy najwyzszym kursie tzn. jeen tick nizej niz najatrakcyjniejszy teraz Lay. Layam ustawiasz sie analogicznie czyli najnizej, jeden tick wyzej niz najleszy back. Ustawiasz tick offset w geeks toyu, jesli posiadasz i czekasz jak skupi i automatycznie odsprzedajesz 1 tick wyzej. Proste. Co do koszyków to zrozumiesz jak troche pograsz. Jak jest w koszykach nawalone duzo pieniedzy to znaczy ze kurs pojdzie w przeciwna strone. To takie max uproszczenie. pozdro

Odnośnik do posta

jak masz dziury w kursach to zajebiscie. im wieksze tym lepsze. Backiem ustawiasz sie zarac przy najwyzszym kursie tzn. jeen tick nizej niz najatrakcyjniejszy teraz Lay. Layam ustawiasz sie analogicznie czyli najnizej, jeden tick wyzej niz najleszy back. Ustawiasz tick offset w geeks toyu, jesli posiadasz i czekasz jak skupi i automatycznie odsprzedajesz 1 tick wyzej. Proste. Co do koszyków to zrozumiesz jak troche pograsz. Jak jest w koszykach nawalone duzo pieniedzy to znaczy ze kurs pojdzie w przeciwna strone. To takie max uproszczenie. pozdro

nie do końca się tutaj zgodzę z Toba, wręcz bym się z tym kłócił...

Odnośnik do posta