Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bezpośrednie dzielenie zysku kontrą

Promowane odpowiedzi

Poruszałem już temat na sb ale nie udało mi się uzyskać kompletnej odpowiedzi pomimo szczerych chęci kilku osób. Zastanawiam się czy jest możliwość ustawienia w Geeks Toy takiej opcji by przy zakupie np. back'a za 2.7 p stawce 80 sprzedając zakład program automatycznie dostosował mi stawkę, tak by zysk był podzielony. Od razu mówię że wiem o możliwości kliknięcia prawym guzikiem myszy na ladderze i wrzucenie takiej kwoty, lecz zależy mi na jak najkrótszym czasie reakcji.

Odnośnik do posta

Klimas czyli jednym słowem chodzi Ci o opcję hedge. Tak więc wygodną opcją jest dodatkowo kolumna zysk/strata o której napisał Żaba. U góry laddera klikasz prawym, otwiera się menu i tak wybierasz opcje Ladder Layout, a nastepnie Profit/Loss i zaznaczasz -> Own column lub In bet column.

Drugą opcją jest po prostu zaznaczenie w głównym boxie po lewej w Staking & Tool, opcji Tick offest z zaznaczonym Hedge.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.