Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jeszcze sporo czasu zostało, ale to dobrze- można się ładnie ustawić.

Polecam mecz Dniepr - Lech w LE. Co gra Lech wie każdy, a dodatkowo ze składu wypadło 4 podstawowych graczy (Wojtkowiak - kartki, Bosacki- wstrząśnienie, Gancarczyk- kontuzja, Peszko- kara). Peszko wyleciał dzisiaj także nie każdy może jeszcze o tym wiedzieć co stwarza okazję dla nas. Ja złapałem Dniepr po kursie 1.49 i będę chciał odsprzedać około 1.40. W tej chwili jest 1.48.

Odnośnik do posta

Aik - Lewski Back 0:0 po 9.80. Przeglądam ofertę i natrafiłem na to spotkanie. Max u buków po 8.50 średnia 7.70 a tutaj 9.80? Brać póki gorące bo chyba ktoś się lekko pomylił.

Następny w kolejce jest kurs 8.0 Under po 1.68 i spada, a drużyny wyrównane.

Odnośnik do posta
tam są przeciez 1363 ojrosy

zakupiłem Dnipro i 0:0 Lewskiego, dzięki za podpowiedź

No i nie mówiłem? :-P Teraz jest 9.20 a powinniśmy odsprzedać spokojnie po 9.0 albo niżej

Jeśli przy tak niskim underze mamy 9.80 a buki max 8.50 to kurs musi spaść

Odnośnik do posta
Nie rozumiem. Dlaczego chcesz grac back under 2,5 na AIK skoro uwazasz ze AIK moze strzelic szybko bramke?

To była tylko taka uwaga na marginesie. Ogólnie nastawiam się na sprzedanie już przed meczem. Widzę zainteresowanie rynku under 2.5 więc raczej nie będzie problemu. Pół godziny po moim zakupie już kurs spadł.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Wydaje mi się że kupienie teraz back na Steaua Bucuresti nie byłoby głupim rozwiązaniem. Dodatkowo można później dla bezpieczeństwa dokupić back na remis i spokojnie czekać na rozwinięcie sytuacji w czasie meczu. Steaua nie lubi przegrywać meczu na własnym boisku.

Odnośnik do posta

Sibir v PSV

PSV Eidhoven 1.66 - powinno polecieć 1-2 ticki. Uważajcie na fruwające 10tys.+ !

Edit: Udało się złapać 1 ticka, jeżeli ktoś był ustawiony wcześniej, mógł załapać 2 ticki.

Odnośnik do posta

BATE Borysow - Maritimo, U2,5, g. 17:00

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=101625632&ex=1&origin=MRL

Ustawilem sie po back 1,72 na under. Licze na spadek. 5Dimes ma 1,7, ale w Pinnacle wlasnie spadlo na 1,617. Na u2,25 spadki u wszystkich bukow.

Link:

http://www.oddsportal.com/soccer/europe/europa-league/bate-borisov-maritimo-381062/#over-under;2

Edit (14:47)

5Dimes wlasnie spuscilo na 1,65.

Edit2(16:11)

coraz dziwniej na tym rynku. Pinnacle wlasnie zjechalo na 1,592 (!), 5Dimes podskoczylo do 1,7 . A gielda nie moze sie cos zdecydowac ...

Odnośnik do posta
1. Omonia - Metalist back na remis, licze na spadek (obecnie 3.45)

2. AIK - Lewski Sofia back na gościa, licze na spadek (obecnie 2.56)

3. Feyenoord - Gent back na gościa, (obecnie 5.8)

Kawal dobrej roboty (nie po raz pierwszy zreszta). Gratuluje.

Odnośnik do posta

Wie ktos moze, dlaczego kurs na Aston Ville w meczu z Rapidem z poczatkowego 2,32 skoczyl na obecne 3,10?

Cos specjalnego, jakies kontuzje? Typ jakiegos dobrego platnego serwisu?

Tak pytam na przyszlosc - moze uda sie ta wiedze kiedys wykorzystac.

Jak dla mnie to dziwny kurs jak na mecz druzyny austriackej z angielska.

Odnośnik do posta

"Just an update following you latest message ref Villa. It's actually worse than you mentioned earlier. Petrov, Ashley Young and Luke Young are rested, Richard Dunne is suspended, Carew, Agbonlahor Sidwell Collins and Cueller are all injured.

Thought this might help."

Odnośnik do posta