Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

18.08.2010

Promowane odpowiedzi

Co myślicie na jutro zagrać ? Ja zagram chyba na Lay na Roddick. Amerykanin ostatnio jest bez formy, dodatkowo ma jakąś kontuzję. Obecnie Lay po 1.30.

Pytanie do znawców tenisa - co się dzieje z Roddickiem? Jak przewidujecie ruchy kursów?

Odnośnik do posta

U Roddicka zdiagnozowano mononukleozę co sam zainteresowany przyjął dosyć dobrze- przynajmniej już wie co mu jest. Jak sam podkreśla już czuje się lepiej nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie.

Odnośnik do posta

ja jak miałem mononukleoze to miałem miesiac wyjęty z życia a potem przez 3 miesiące zakaz uprawiania sportu:), wiec nie wiem dlaczego tenisiści tak szybko dochodzą do zdrowia, tak samo było z Federerem

Odnośnik do posta

u A. Roddicka wykryto mononukleozę

- Ciszę się, że w końcu udało nam się odkryć przyczynę mojej słabszej postawy - wyjaśnił Roddick, który na początku tygodnia wycofał się z turnieju Masters 1000 w Toronto. Obecnie tenisista przygotowuje się do Cincinnati Masters.

- To było bardzo dziwne. Nie wiedziałem co mi dolega i nie ukrywam, że odczuwałem pewien strach - wyznał Amerykanin. - Miewałem dobre i złe dni. Kiedy miałem dobre dni wszystko było ok, kiedy złe mówiłem sobie: "Dobra, jesteś po prostu ofiarą" - skomentował.

kursy są cały czas stabilne, choć przed meczem wydaje mi się spadną na Rodda

Odnośnik do posta
ja jak miałem mononukleoze to miałem miesiac wyjęty z życia a potem przez 3 miesiące zakaz uprawiania sportu:), wiec nie wiem dlaczego tenisiści tak szybko dochodzą do zdrowia, tak samo było z Federerem

Pewnie są różne odmiany. Mniej i bardziej złośliwe- Ty miałeś pecha ;) Poza tym jestem pewny, że ich leczenie ($$) stoi na dużo wyższym poziomie

Odnośnik do posta

Bardzo niełanie zachowują się kursy w meczu Werderu. Spadają na łeb na szyje mimo że buki i Pinn trzyma 1.75, nie lubię takich sytuacji, teoretycznie powinno się dać na tym zarobić ale ja od razu wietrze spisek.

Odnośnik do posta

Pierwsze lepsze forum bukmacherskie i wszyscy widza dzis 'pewniaka', czyli Werder. Oczywiście to ci sami, co wczoraj grali AKO Tottenham + Sparta :roll:

Bardzo dużo grosza dziś pójdzie na Bremeńczyków.

Odnośnik do posta

Salzburg skoczył o o ponad 20 tickow...dawno takiej górki nie widziałem oczywiście jak tu nie kupić czegoś takiego OKAZJA

ten kto to wziął na tej górce już sobie zarobił...ja już oddałem...ale nie wiem czy nie lepiej było poczekać...no ale zawsze to jakiś zysk...

Odnośnik do posta

Dlaczego uważasz, że backowanie Salzburga (tak zrozumiałem) to super okazja? U buków też kurs poszedł w góre. 5dimes 2,12, Pinnacle 2,08, Betfair 2,12. Jak dla mnie równowaga zachowana, ale byłbym wdzięczny gdybyś podzielił się swoimi przemyśleniami

Odnośnik do posta

Co tu myśleć, taka górka prawie zawsze ma korektę...

Nie uważam że nie ma równowagi bo tu kursy podążają za sobą, ale skok o 20 ticków trzeba wykorzystać brałem po 2,18 a prawie się udało po 2,22..gdy do meczu jest pare godzin a na wykresie niemal pionowa krecha w górę lub w dół (szczególnie taka) to warto to wykorzystać...nic nie rośnie cały czas ani nie spada cały czas...poobijać się trochę musi...

Odnośnik do posta

Tak, na Basel też ładna góreczka się zrobiła ale widzę że już nastąpiła lekka korekta szkoda że nie zauważyłem tego wzrostu...hmm czyżby w tym samym czasie co na Salzburg? atak spekulantów na betfair? hehe

Odnośnik do posta