Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Mój system w fazie testów

Promowane odpowiedzi

Cześć jestem świeży na forum wiec to co napisze może być uznane za herezje . Wpadłem na taka taktykę . Wchodzimy w live gdy gra sie kilka meczy rownolegle . Czekamy na gola w jakimkolwiek meczu do 30 minuty . Jak tylko padnie gol dla faworytow obstawiamy lay na 2:0 . Jeśli szybko strzela zyskamy sporo kasy . Jeśli nie będa strzelać zgarniamy pare ticków i sie wydofujemy . Jeśli druzyna strzeli na 2;0 np w 40 min kursy poleca do gory bowiem malo kto obstawi ze do konca meczu bedize bez bramki . A jesli nie strzela to jasne ze kurs urosnie . Przynajmniej wg mnie . Prosze o wasza ocene.

Odnośnik do posta

Nikt nie da ci jednoznacznej odpowiedzi (chyba, że ktoś testował już ten sposób gry). Najprościej wygląda to tak: karteczka, długopis i testujemy. Zapisuj sobie wszystko tak jakbyś grał na prawdziwe pieniądze. Na koniec podsumowanie i dostaniesz odpowiedź jak to wygląda - czy warto w ten sposób handlować czy nie.

Swoją drogą osobiście nie wierzę w żadnego rodzaju strategie gry czy też handlu (niejednokrotnie pisałem już o tym na forum). Dla mnie strategią jest DYSCYPLINA, OPANOWANIE i SYSTEMATYCZNOŚĆ - 3 kroki do tego by w przyszłości zostać solidnym traderem.

Odnośnik do posta

Ja też nie wierzę w cudowne systemy, które dadzą wygrać na dużej próbie przypadkowych spotkań. Wierzę jednak, że przy pomocy matematyki i statystyki da się stworzyć przewagę nad innymi graczami giełdy i czerpać z tego zyski. Do trzech powyższych dorzuciłbym jeszcze CIERPLIWOŚĆ bo ona jest tym, czego często traderom brakuje. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Odnośnik do posta

Z tego co obesrowałem to tak:

celtic 19 min bramka kurs 2:0 lay 5,2,

34 min back 2:0 5,2

Dortmund

13 min gol lay 2:0 7,0

21 min kurs skacze do 15,5

Alkmar 20 min lay 2:0 6,2

27 min back 7,8

juventus 16 min gol lay 2:0 5,5

długo nie padała druga bramka kurs spada az do 4,4

Tak wiec podsumowujac metoda jest bardzo dobra, mysle ze czym szybciej gol tym lepiej, kazda bramka przynosi duzy zysk a w wypadku jej braku mozna bezpiecznie skalpowac na tym wyniku i czekac do 40 min bo pozniej to juz nie opąłacalne chyab ze faworyt jest bardzo wyrazny, gratuluje pomysłu

getafe 42 min kurs ba lay 4,6 i nieco spadał do 60 min

Odnośnik do posta

Mysle ze to ciekawe obserwacje kursow. Warto sie tym zajac i sprwadzic na wiekszej liczbie rynkow.

Scenariusz optymistyczny:

-undrdog strzela gola na 1:1. Wtedy nasz lay 2:0 jest wygrany.

-nie padaja zadne gole. Kurs na 2:0 rosnie

Scenariusz pesymistyczny:

-dwie szybkie bramki na 2:0. Mysle ze w tym przypadku kurs spadnie ponizej naszego lay'a. Jednak dwie szybkie bramki na poczatku meczu nie beda docenione i istotne dla rynku. Kurs moze nie spadac gdyz jest bardzo prawdopodobne ze mecz zakonczy sie innym wynikiem.

Sa to tylko takie moje przemyslenia, calkowicie nie poparte obserwacja kursow wiec moge sie troche mylic.

Szukajac idealnego systemy szukamy przdewszystkim bezpieczenstwa.

Jakie sa tutaj jeszcze zagrozenia?

Odnośnik do posta
Mysle ze to ciekawe obserwacje kursow. Warto sie tym zajac i sprwadzic na wiekszej liczbie rynkow.

Scenariusz optymistyczny:

-undrdog strzela gola na 1:1. Wtedy nasz lay 2:0 jest wygrany.

-nie padaja zadne gole. Kurs na 2:0 rosnie

Scenariusz pesymistyczny:

-dwie szybkie bramki na 2:0. Mysle ze w tym przypadku kurs spadnie ponizej naszego lay'a. Jednak dwie szybkie bramki na poczatku meczu nie beda docenione i istotne dla rynku. Kurs moze nie spadac gdyz jest bardzo prawdopodobne ze mecz zakonczy sie innym wynikiem.

Sa to tylko takie moje przemyslenia, calkowicie nie poparte obserwacja kursow wiec moge sie troche mylic.

Szukajac idealnego systemy szukamy przdewszystkim bezpieczenstwa.

Jakie sa tutaj jeszcze zagrozenia?

w tych sytuacjach bedzie inaczej dwie szybkie bramki oznaczaj zarobek i jest on do 40 min meczu:) a jesli ne ipada bramka kurs na 2:0 spada wiec tutaj trzeba skalpowac na tym wyniku a kazda bramka jest zbawienna:) i tak do 40 min

Odnośnik do posta
  • 7 months later...

Siemano może powrócimy do tematu ?

Mam do was kilka pytań.

Po pierwsze co wg was najlepiej robić w sytuacji niekorzystnej ? czyli bez gola do 40 minuty ?

No i jakby ktoś mógł mi powiedzieć co macie na myśli mówiąc skalpowanie ? Jestem samoukiem i poradniki czytam wyrywkowo i ta nazwa jakos mi umknela.

Cały czas uważam że ten system ma racje bytu ponieważ sa stosunkowo male zagrozenia. W meczu kiedy szybko otwiera sie wynik nie czesto zdarza sie under 2.5 nie mowiac juz ze 1:1 ustawia nas bardzo dobrze ;)

PS. Dzis 1 testy za 10 euro na LM o ile bedzie szybka bramka ... Barcelone odpuszczam bo tam rynki moga sie smiesznie zachowywac

Odnośnik do posta

No mialem własnie pisac (nie palilem sie do tego bo wynik wiadomy). 1:0 utrzymało się do konca. Zaczynam sie zastanawiac bo 2 bramki do ht to nie musi byc takie czeste zjawisko ... ogol nie mysle ze zbyt dziurawy narazie pomysl by go wykorzystywac z kasa ale potencjal pewny widze.

Odnośnik do posta