Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Postanowienie Noworoczne

Promowane odpowiedzi

Witam Serdecznie,

Od miesiaca bilam sie z postanowieniem zalozenia bloga aby raz podzielic sie swoja gra/ nauka a dwa miec wszystko czarno na bialym i ew trzy uslyszec dobre porady co robie zle a co dobrze.

Jestem zona jednego z uzytkownikow tego forum - wole jednak zostawic w tajemnicy, ktorego Pan zona jestem

Bede grala tennis IP oraz czasami jak bedzie czas - bo w nocy to ja spie koszykowke NBA..ale glowna dziedzina to tenis. Nie znam sie na zawodnikach tak jak maz wiec opierac bede sie na tym co widze w przekazie i co ew pokazuja kursy.

Stawka jaka bedzie uzywana do handlu to max 200 f - nie chce tego narazie przekraczac.

Ktos moze zapytac dlaczego w to sie bawie ? maz mnie wciagnal - widac w tym pieniadze wiec zamiast sie obijac mozna sprobowac poprawic budzet rodzinny.

Tak wiec do dziela - dzisiaj o 23:00 start

Zaznaczam, ze to nie jest prowokacja - ja tak na powaznie

Odnośnik do posta

No prosze Was panowie - przeciez to maz mnie wciagnal i w sumie jego pomysl na poczatku to byl zeby sprobowac

czegos tam kolo niego sie nauczylam wiec az tak mysle nie bedzie... a za mniej niz 200 f nie widze sensu sie bawic bo czas to pieniadz a nie chce robic tego dla tylko zabawy bo mnie sport jako taki nie interesuje

Podobno kobiety mysla rozsadniej dlatego chce sprobowac

Nie maz na zloty nie jezdzi i az tak bardzo sie nie udziela..

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Nareszcie udalo mi sie zmobilizowac do nocnego grania tak wiec pierwszy dzien tenisa za mna..

Nie zrobilam jakiegos wielkiego zysku - lecz gra byla bardzo ostrozna. Wejscie w odpowiednim dla mnie momencie i wyjscie z reguly po 1-2 punktach - narazie tak sie chyba najlepiej czuje do czasu jak nie bede czula sie pewniej..

Na pierwszy rzut poszedl Mayer - Berankis

Jedno wejscie jak widac i szybkie wyjscie
berank.jpg

Tomic - tutaj sie troche pobawilam. Lecz to wszystko szybkie wejscia i wyjscia i rynek dosc szybko zamknelam z 5 % zyskiem od wlozonego wkladu

tomicy.jpg

Chardy podobnnie pol godziny w sumie grania i 14 funtow w kieszeni

chardy.jpg

Calosc :

59488331.jpg

Tak wiec pierwszy dzien za mna - nie tyle zysk sie dla mnie liczy lecz skutecznosc - zysk mozna zawsze podniesc podnoszac stawke ale narazie tez nie o to chodzi... i tak jak na amatora 200 f na wejscia to sporo

Odnośnik do posta

Podsumuje sobie wczorajszy dzien w oczekiwaniu na jakis moment zarobku bo dzisiaj cos slabo - jak narazie jedno wejscie i 10 f :(

Korazz34 - nie gralam wczesniej. Tylko tyle co od meza wyciagnelam i na poczatku stycznia na demie... Z ta skutecznoscia to pewnie szczescie amatora. Narazie jakos nie biore tego jako wyraz dobrej gry.. Gram bezpiecznie to mysle najwazniejsze.

A wiec wczoraj mialam ciekawy dzien - znaczy noc. Zagralam 2 mecze - pierwszy bez fajerwerkow jednak optymalnie jak na mnie bo zarobek 15 funtow cieszyl.. Kilka wejsc nawet nie ma sensu tego opisywac.

dodig.jpg

Drugi mecz calkowicie mnie zaskoczyl - Mialam zaledwie 2 wejscia ale jak widac wystarczajaco dobre.. Zlapalam Seppiego po przegranym  secie w momencie przelamywania Cilica w nastepnym gemie nastepnego seta.. Mecz ukladal sie pieknie 1 set Cilic 2 Seppi i widac bylo iz ten schemat moze sie powtorzyc w nastepnym dlatego zaryzykowalam.Zalozenie bylo takie - wejsc w LAY Cilica przy jego serwisie i ew wyjsc przy stanie 30-0 ew z wiekszym ryzkiem 40-0 .. Moje zalozenie bylo takie, ze przy wygranym gemie Cilica strace z 15 tickow przy wyrownanym gemie zyskam pewnie z 2-3 ticki a przy wygranym przez Seppiego zyskam duzoooooo - i tak tez sie stalo - w ostatnim secie juz sobie moglam pozwolic na gre z ryzykiem na jednego zawodnika i ew kontre w momencie odwrocenia meczu

Noc wiec zakonczylam na tym nie kuszac losu 

serdp.jpg

Suma:

96796224.jpg

O widze Tipsarevic jakis problem z noga - ale czy to nie proba wybicia z rytmu Alamgro? fakt dwa piecio setowe pojedynki odbily mu sie na kondycji i ew przetarciach - ale mysle, ze jeszcze powalczy.. Mam nadzieje bo fajnie cos z tego meczu jeszcze wyciagnac...

Edytowane przez Anuna
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Ano cisza bo poprostu brak czasu aczkolwiek swoje sie gralo tylko z mniejsza intensywnoscia. Jako iz mamy dziecko male na pokladzie ten czas na handel szczegolnie jak sa mecze w europie jest ciezki.. Teraz zawody w USA wiec mozna cos pograc.. Dzisiaj syn w przedszkolu wiec nadrabiamy zaleglosci.. Budzet moj sie nieco zwiekszyl od tego czasu i teraz 200 f wejscia to juz przeszlosc.. ale to tez za sprawa meza. ktory mnie mocno mobilizuje jak zrobie zle wejscie ... nie bije ;) tylko mobilizuje :)

Pozdrowienia dla wszystkich

Odnośnik do posta

A w sumie tak sobie mysle, ze poprowadze blog do konca US - tylko wpisy moga nie byc regularne.
To jest moj pierwszy wielki szlem jaki atakuje jako, ze Wimbledon niestety nie byl dla mnie mozliwy :(

Poczatek mialam dosc slaby bo czerwono -216.22 i nowosc grania do 3 wygranych gemow a rynki tak sie zupelnie inaczej zachowuja niz do 2. Wolniej - zdeycowanie wolniej no i zawodnicy maja inne nastawienie wiec tak zwany dog moze sporo narozrabiac.

qq86.jpg

Tak narazie wyglada moj bilans z US - zobaczymy jak sie zakonczy... aaaa mi sie przypomnialo - minusik zrobilam na turnieju przed US Open :( dosc spora liczba graczy sobie krecz zrobila i przez to bylam na minusie ;( Nauczka na nastepny raz aby grac dogow przed szlemami.. Cos tam maz wspominal no ale ja chcialam swoje...

Nic sie w mojej grze nie zmienilo - gram jak wczesnie krotkie wejscia i szybkie wyjscia - czesto za szybkie gdyz wedlug wielkich na BF tnie sie straty szybko a pozwala zyskom rosnac.. a ja czesto straty mam wieksze % niz zyski... trzeba sie tego wyzbyc...

Widze, ze blogi o tenisie tutaj juz upadly wiec mam nadzieje, ze na ten tydzien wniose troche swiezosci ..

Odnośnik do posta

Dzisiaj udalo mi sie zlapac tylko jeden meczyk lecz w idealnym momencie.. Weszlam jak Jankovic prawie sie lamala i przetrzymalam nastepny gem i przeciwniczka sie polamala... Nie robilam wiecej wejsc bo chinka za dobrze na moje grala ale nie az tak zeby w jakies lay sie bawic..

Moment wyjscia w razie gdyby chinka utrzymala mialam na 0-15 przy Jance serwie co daloby 0 ... mniej wiecej ..

55hl.jpg

Dzisiaj juz chyba nie pohandluje jakos mi mecze nie leza ale moze sie jakas okazja trafi... 90 % mojego handlu to czekanie - czasami dlugieeee czekanie..

Odnośnik do posta

Slabo wczoraj z czasem bylo wiec niestety tylko 2 mecze:

Pierwszy to Sock - ciezki jak dla mnie sporo wejsc no ale udalo sie jakis plus wywalczyc

jp64.jpg

Drugi Isner - latwieszy mecz aczkolwiek po 200 zrezygnowalam gdyz juz sil bylo brak i szczerze nawet nie wiem kto wygral to spotkanie - bede musiala sprawdzic

pue6.jpg

Suma dnia :

0hz8.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.