Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam. Niestety w tym tygodniu odpuściłem całkowicie trading, dlatego nic nie piszę i nic nie zamieszczam. Rozłożyła mnie choroba, a mam taką zasadę, że niedysponowany do tradingu nie zasiadam, bo trudno się wtedy skupić na tym co się robi. Mam nadzieję, że już jutro będę mógł znowu wrócić do handlu i powoli nadrabiać zaległości.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

"Ktoś musi przegrać, żeby wygrać mógł ktoś"

Witam. Co tu dużo pisać, sobota i niedziela to klęska. Przerwa spowodowana chorobą dała się we znaki. Kompletnie nic mi nie szło i co bym nie zaczął, to kończyło się na czerwono. Dwa dni i konto pomniejszone o 89E. Szybko postanowiłem zrezygnować, bo najprawdopodobniej skończyłoby się jeszcze gorzej.

Podstawowe błędy które popełniłem to: zero skupienia, kupowanie co popadnie bez wcześniejszych obserwacji rynku, zbyt długie oczekiwanie na cud.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

"Cokolwiek człowiek jest w stanie ogarnąć myślą, jest w stanie wprowadzić w czyn."

Witam. W poniedziałek nie handlowałem. Ponownie musiałem wszystko poukładać, poobserwować i przygotować się do dzisiejszego dnia. Chęć szybkiego odrobienia minusa z weekendu mogłoby doprowadzić tylko do większych strat.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
Jak ci idzie handel na koniach po przegraniu paru euro już pewnie odreagowałeś i przeanalizowałeś już swoje błędy i udoskonaliłeś swoją metodę ;-)

Dzięki że pamiętasz. Obecnie konikami handluję w przerwach pewnych innych testów :-) Taki ze mnie "bandzior" że ciągle coś poszukuję i ciągle coś tam kombinuję, oczywiście nie przekraczając pewnych granic 8-) Zostałem poproszony o kilka lekcji podstaw tradingu, dlatego też mój czas został ograniczony do minimum.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.