Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Awarie Betfair

Promowane odpowiedzi

• 1 month later...

Oświadczenie Betfair:

As you may be aware, Betfair suffered a site outage this afternoon, for which we unreservedly apologise.

To acknowledge that we failed to deliver an acceptable standard of service to our customers, and by way of an apology to them, we would like to announce the following:

-We will be refunding all commission on UK football matches today.

-All races will be commission-free at Cheltenham on Tuesday.

Once again, we would like to take this opportunity to apologise for today's outage.
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

W sobotę miala miejsce kolejna awaria systemu betfair. Użytkownicy nie mogli zalogować się na sowje konta. Trwala około 2 godzin. Dziś na maila przyszla inforamcja:

Dear xxxxxx,

Please accept our sincerest apologies if you experienced any technical difficulties with Betfair on Saturday afternoon. We know some of our customers were unable to login and some had intermittent issues with some site features.

We would like to assure you that we have identified the issue and it is completely fixed.

We do know how important it is to ensure our site and services provide great experiences all the time. Again, we apologise for any frustration and inconvenience.

Regards,

The Betfair Team

Odnośnik do posta

Ja dostałem na PW ciekawą informacje od jednego z naszych użykowników:

Gdy nastąpiła awaria zostałem wylogowany ,chciałem jak najszybciej się zalogować aby pozamykać pozycje ale to nic nie dawało(nie używam żadnych programów do handlu) zadzwoniłem więc do suportu i po podaniu numeru TAN myślałem że sytuacja będzie rozwiązana ale byłem w błędzie,miły pan zaczą mówić że jego komputer bardzo mu muli i abym czekał cierpliwie w końcu oznajmił że mu się komputer zepsuł i nic nie może zrobić!!!wyglądało to jak żart lecz nim nie było,zresztą to nie pierwszy raz gdy zadzwoniłem do nich i nic to nie dało.Z sytuacji wyszedłem obronną ręką bo skojarzyłem że na forum ktoś pisał o działającym API,ściągnałem fairbot i po kilku próbach udało się zalogować.Cała sytuacja dość dziwna i chcę wieżyć że to przypadek.

:lol: 

Odnośnik do posta

Ta sama awaria dotknęła też pokera. Co ciekawe, niektórzy zostali wywaleni w trakcie gry, niektórzy nie mogli się zalogować, a inni grali sobie jak gdyby nigdy nic (np ja nie byłem przy stoliku, nie zostałem wylogowany, ale nie mogłem przy żadnym usiąść). Widać na bf są równi i równiejsi.

Na forum pokerowym ludzi pisali, że kasa, z którą siedzieli przy stoliku, zniknęła. Monopol nam nie służy.

Odnośnik do posta

Po tym co napisał @HoMiK155 i @Backrus naówa się tylko jedna myśl, że te działania są celowe. Bo jak wytłumaczyć to że:

1. Taka firma jak betfair notorycznie ma problemy z serwerami?

2. Awarie często mają miejsce gdy na rynkach jest najwięcej pieniędzy (sobota 16:00)?

Odnośnik do posta